Divendres, 5 de juliol de 2024
ESPORTS

Un efectiu Pobla s'emporta el derbi pallarès del camp del Rialp (0-1)

Els poblatans trenquen la bona dinàmica del conjunt del Sobirà | A la Segona Catalana, el CF Tremp va aconseguir una important victòria al camp de l'Organyà (0-1)

Redacció 2 de març de 2015 a les 12:14

El Pobla va acabar amb la ratxa del Rialp. Foto: Gerard Sabarich

Jornada especial la d'aquest passat cap de setmana, en què es va viure el primer derbi pallarès de l'any a la Tercera Catalana. El FC Rialp rebia el CF Pobla crescut, amb 13 partits consecutius sense conèixer la derrota, i per damunt del Pobla a la classificació. Tot i això, els visitants van jugar un partit més efectiu i es van acabar emportant el derbi per la mínima (0-1).

La victòria va arribar gràcies a un gran gol de Llebot a l'inici de la segona meitat, després d'un primer temps molt igualat. Els dos conjunts van plantejar un partit molt disputat i amb molt respecte pel rival, fet que va propiciar que es veiessin poques ocasions de gol. Després del 0-1, el Rialp va buscar l'empat de manera insistent, però no va tenir encert en la definició.

Amb aquest resultat el Pobla se situa quart amb 41 punts, a només dos del Rialp, que en suma 43 a la segona posició. La setmana que ve el Pobla rep el Vallfogona de Balaguer i el Rialp descansa.

El Tremp assalta Organyà (0-1)

El CF Tremp torna a somriure. Els jugadors que entrena Jordi Bacardit van superar el CF Organyà a domicili per la mínima, gràcies a un gol d'Adrian Paredes. Els locals van poder sentenciar al primer quart d’hora, però van fallar 4 clares ocasions. Tot i que el Tremp no va crear problemes al primer temps, es va mostrar més efectiu que un Organyà que va arriscar en defensa per vèncer i va acabar derrotat.

L'equip trempolí celebrant la victòria a Organyà. Foto: Lluís Urrea

Amb aquesta victòria, el Tremp suma 3 punts vitals en la seva lluita per mantenir la categoria. L'equip és 16è amb 19 punts, a 5 de la salvació. La propera jornada els pallaresos reben al Pedrasanta el CF l'Albi, en un partit que marcarà bona part de les seves aspiracions.