Dimarts, 30 de juliol de 2024
ESPORTS

Victòria èpica del Natural Optics Pallars després de 4 pròrrogues (89-95)

El CB Tremp va superar el CB Tarragona C en un partit memorable | L'equip continua enganxat a la part alta de la classificació amb opcions a tot

Redacció 2 de març de 2015 a les 12:58

L'equip es va fer una selfie als vestidors un cop acabat el matx. Foto: CB Tremp

Partit memorable el que es va viure ahir al vespre al pavelló del Serrallo de Tarragona. El Natural Optics Pallars Tremp es va imposar al CB Tarragona C en un partit no apte per a cardíacs, que va necessitar de 4 pròrrogues per a decidir-ne un guanyador (89-95). El matx va començar com va acabar, amb molta igualtat entre els dos equips i amb alternances al marcador que van ser constants fins al minut 6 (9-10), moment en que un parcial de 8-0 dels tarragonins posava l'electrònic amb un 17-10 al finalitzar el primer quart.

Una inèrcia que es va continuar donant a l'inici del segon quart, on el Tarragona s'arribaria a posar amb un còmode 27-14 al marcador al minut 15 de partit. El Tremp continuava sense trobar les seves opcions en atac i es mostrava poc intens en defensa. Finalment, i després d'un parcial pallarès de 3-8, s'arribaria al descans amb un pobre 30-22 favorable als locals.

A la segona meitat, 5 punts consecutius de Jordi Ubach tornaven a posar l'equip dins el partit (30-27), una remuntada que es faria efectiva durant el tercer quart gràcies a la bona defensa i al millor encert dels exteriors. El tercer període es va tancar amb un marcador de 40-42 favorable al Tremp, gràcies a un parcial de 10-20. A l'últim quart es va repetir la igualtat, tot i que el Tremp sempre va anar lleugerament per davant. Als instants finals, amb 58-60 i possessió local, el Tarragona va aconseguir forçar la primera pròrroga del partit després d'una bona penetració (60-60).

4 pròrrogues per decidir un matx èpic

La primera de les pròrrogues va estar marcada novament per la igualtat i les alternances, i va acabar amb un parcial de 9-9 (69-69) després d'una bonica lluita entre dos equips que es negaven a perdre.

La segona pròrroga va ser d'infart. El Tremp va aconseguir un lleuger i valuós avantatge (71-74) a falta de dos minuts i mig, però els locals van trenar un parcial de 8-0 per gairebé sentenciar el matx (79-74) a falta de 50 segons. Quan el partit semblava decidit i enmig de l'eufòria local, un triple de Jordi Ubach, una bona defensa i una decisiva penetració de Josep Carmona en l'atac posterior, van permetre al Tremp tornar a empatar el matx per portar-lo a la tercera pròrroga (79-79).

En aquesta, també molt igualada, els equips van començar a acusar l'esforç acumulat, anotant només 6 punts cadascun (85-85), arribant a una increïble quarta pròrroga, davant el deliri del públic assistent. Finalment, a la quarta i definitiva pròrroga, el Tremp es va mostrar més encertat, sobretot en els tirs lliures, on Xavier Soldevila va encadenar un decisiu 5/6 per acabar el matx amb el definitiu 89-95.

Amb aquest agònic triomf, el Natural Optics Pallars suma la seva 16a victòria, la cinquena de manera consecutiva, i continua tercer a només una victòria del segon, el CB Àguiles, que va caure a casa davant el líder CN Tàrrega (65-66). La setmana que ve el Tremp rep el CB Borges Garrigues en un nou derbi lleidatà i en un horari diferent a l'habitual, a les 16:15h.

Primera victòria a domicili del Pallars Digital Tremp B (53-56)

El Sènior Masculí B de Territorial A, per la seva banda, va aconseguir una gran victòria a la pista del Maristes Montserrat per 53-56, amb un gran partit col·lectiu, on va destacar especialment Arnau Ubach amb 24 punts i un parell de triples decisius a les acaballes del matx. L'equip, però, continua cuer amb 2 victòries i 15 derrotes, empatat amb el CB Almacelles.