Victòria del Futbol Sala Tremp per seguir somiant (7-3)

L'equip trempolí venç el Pobla de Mafumet i se situa a 3 punts de la salvació

Redacció 3 de març de 2015 a les 17:44

El Tremp es va desfer del cuer al pavelló del Joncar. Foto: Felip Bacardit

Victòria balsàmica del LoPallars Televisió Tremp el passat dissabte al pavelló del Joncar davant la visita del cuer de la lliga, el CF Pobla de Mafumet, per 7 gols a 3. L'equip del Tarragonès arribava a Tremp amb només 6 jugadors, però va plantar cara ja des d'un bon inici, en una primera part on va predominar la igualtat entre tots dos equips. El local Hubert es va encarregar d'avançar el Tremp al minut 15, un gol que va ser contrarestat als dos minuts per Garrido. Sekou, a un minut pel descans, tornava a posar els pallaresos per davant en el marcador.

Amb el 2-1 i el partit obert, va arrencar la segona meitat. El Pobla de Mafumet va sorprendre amb dos gols en dos minuts, al 24' i al 25', novament mitjançant Garrido, per col·locar el 2-3 al marcador i fer volar el fantasma del descens al pavelló. Però els locals no es van deixar intimidar pel resultat. 5 minuts després, al 30', Julià tornava a igualar el matx.

Els darrers 10 minuts de joc van ser un festival ofensiu del Futbol Sala Tremp, que va superar un rival cansat que va acusar el seu baix nombre d'efectius. Sekou al 31', Beto al 34' i 37' i Arnau Erta al 38', feien pujar el definitiu 7-3 al marcador per segellar una nova victòria, la segona en els darrers quatre partits, que permet l'equip seguir somiant amb la permanència.

L'equip és penúltim, amb 9 punts, a 3 punts de l'equip que marca la salvació, que és l'Amposta. La setmana que ve el LoPallars Televisió Tremp torna a jugar a casa contra el Llardecans, quart classificat amb 25 punts.