Divendres, 5 de juliol de 2024
ESPORTS

Empat contra l'Albi d'un Tremp que s'allunya de la salvació (0-0)

A la Tercera Catalana, el Pobla va empatar a casa davant un bon Vallfogona (2-2) | El FC Rialp ha descansat aquesta jornada

Redacció 9 de març de 2015 a les 09:59

El Tremp no va passar de l'empat al Pedrasanta davant l'Albi. Foto: Arnau Ubach

El CF Tremp va aconseguir ahir sumar un punt al Pedrasanta davant la visita del CF L'Albi (0-0). Un empat agredolç ja que, tot i permetre l'equip seguir sumant, l'allunya una mica més de la salvació, després de les victòries de l'Agramunt i l'Organyà, rivals directes dels trempolins. El partit va estar marcat per la igualtat entre tots dos equips, tot i que cap dels dos es va mostrar prou encertat per emportar-se el triomf.

Un matx poc vistós i amb molt poques ocasions de gol. El Tremp, però, va gaudir d'un parell d'oportunitats per marcar. A la primera part la va tenir Moha i a la segona Vila, però no van saber definir. Amb aquest punt aconseguit el Tremp en suma 20 i se situa a 7 punts de la salvació segura i a 6 de la possible salvació. La setmana que ve el Tremp visita el camp del CF Palau d'Anglesola, penúltim classificat, amb la obligació de guanyar per no despenjar-se definitivament de la permanència.

Empat inesperat del Pobla a casa (2-2)

A la Tercera Catalana, el CF Pobla va empatar a dos gols, a casa, davant el Vallfogona de Balaguer. Els visitants van aconseguir aturar un Pobla que ho va intentar tot per guanyar el partit però que no va tenir sort de cara a porteria. Es van avançar els visitants ben aviat, amb un gol al minut 3 de partit, obra d'Alamán.

Els poblatans es van refer per capgirar el marcador, al minut 26 a través de Xavier Martínez, i al cap de deu minuts, obra de Llebot. No obstant, el Vallfogona va aconseguir empatar abans del descans mitjançant Alamán, que aconseguia el seu segon gol. A la represa el domini va ser del Pobla, que es va mostrar negat i incapaç d'anotar el gol de la victòria.

Amb aquest empat el Pobla es manté 4t amb 42 punts, a només un del Rialp, que és 3r i que aquesta jornada ha descansat. La setmana que ve, el Rialp rep el Ponts amb la intenció de prendre-li la segona plaça, i el Pobla viatja a Oliana.