Dimarts, 30 de juliol de 2024
ESPORTS

El Natural Optics Pallars no falla i derrota el CB Borges (82-69)

L'equip continua a la zona alta de la classificació amb 17 victòries | La setmana que ve visita la pista del Torredembarra

Redacció 9 de març de 2015 a les 11:37

El CB Borges va plantar cara fins a la mitja part. Foto: Llorenç Aguilar

Victòria del Natural Optics Pallars contra el Borges Garrigues al pavelló del Joncar per 13 punts de diferència (82-69) en un partit marcat per la igualtat fins a la mitja part. Cap dels dos equips va sortir bé i això es va plasmar a la pista, ja que ni Tremp ni Borges trobaven el seu ritme de partit. El primer quart va acabar amb un 13-12 favorable als locals. El segon quart va seguir amb la mateixa tònica, tot i que el Tremp va trobar el seu encert, anotant 7 triples. S'arribava a la mitja part amb un 39-34 favorable als locals i tot per decidir.

A la represa, el Natural Optics Pallars va sortir més intens i concentrat i amb un parcial de 7-0 agafava les primeres distàncies (46-34). El tercer període va acabar amb un parcial de 23-12 que gairebé sentenciava el matx (62-46). El Tremp va aconseguir el màxim avantatge a l'últim quart (82-60), un marcador que els visitants van escurçar fins el definitiu 82-69.

Amb aquesta victòria el Natural Optics Pallars Tremp continua tercer al grup 6 de la Tercera Catalana de bàsquet, empatat amb el CB Balaguer, que és 4t, a una victòria del 2n, el CB Àguiles i a dos del líder, el CN Tàrrega. La setmana que ve els trempolins visiten la pista del Torredembara.

Derrota del Pallars Digital Tremp (56-63)

El Sènior Masculí B va perdre a casa contra el Sícoris B per 7 punts de diferència. Tot i la derrota, l'equip segueix en una bona dinàmica i demostrant signes de millora després del triomf de la setmana passada a Maristes. L'equip continua cuer amb dos victòries.