Dimecres, 3 de juliol de 2024

Un mort i tres ferits greus en un accident de trànsit a Salàs de Pallars

Dos turismes han col·lisionat frontalment per causes que s'investiguen | Una passatgera d'un dels cotxes ha mort a l'Hospital de Tremp, on havia estat traslladada en estat crític | El xoc ha obligat a tallar la C-13 en tots dos sentits durant més de dos hores

Redacció 10 de març de 2015 a les 14:44

El xoc ha obligat a tallar la carretera i ha generat retencions a la C-13. Foto: Josep Maria Fernàndez


El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que aquest matí s’ha registrat un accident mortal de trànsit al punt quilomètric 95,1 de la C-13 a l’altura de Salàs de Pallars. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís del sinistre a les 10:36h.
 
Per causes que encara s’estan investigant, una furgoneta i un turisme han topat frontalment. Com a conseqüència de la col·lisió una passatgera del cotxe, Nelly Teresa R., de 77 anys d’edat i nacionalitat argentina, ha resultat ferida crítica i ha estat evacuada a l’Hospital de Tremp, on ha mort posteriorment. A més, el conductor i el passatger davanter del turisme i la conductora de la furgoneta han quedat ferits de gravetat i han estat traslladats a l’hospital de Tremp i a l’Arnau de Vilanova de Lleida.
 
En l’accident han treballat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions de Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l’afectació viària, la carretera ha estat restringida durant dues hores aproximadament.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació