ESPORTS

El Futbol Sala Tremp es complica la permanència (3-4)

El Llardecans va superar els trempolins per 3 gols a 4 al Joncar | El LoPallars Televisió Tremp disputarà un partit vital la setmana que ve a Salou

Redacció 10 de març de 2015 a les 13:26

El Futbol Sala Tremp no va poder superar el Llardecans. Foto: Jordi Ubach

El Futbol Sala Tremp no va poder vèncer dissabte el Rajolí d'Or Llardecans, que va superar els trempolins per un ajustat 3-4 en un partit disputat i competit fins el darrer segon, i veu com es complica la permanència. El matx va començar força bé pels pallaresos, que s'avançaven al marcador gràcies a un gol d'Hubert al minut 14. La resposta dels visitants no es va fer esperar i arribaria a la jugada següent, obra de Jordana, autor d'un hat trick. Sekou, al minut 16, tornava a avançar el Tremp per arribar al descans amb avantatge (2-1).

A la segona meitat, novament Jordana empatava el partit al primer minut de joc, fent colar la pilota per sota les cames de Ferran Muñoz. El gol va tocar anímicament l'equip trempolí, que va encaixar el tercer al cap de dos minuts, obra de Llauradó. Hubert va tornar a empatar el matx al minut 25, deixant un panorama més que obert per la recta final del partit. Tot i això, el dominador va ser el Llardecans, que va aconseguir el triomf amb un gol de doble penal de Jordana.

Amb aquesta derrota, el LoPallars Televisió Tremp s'allunya de la salvació, que queda a 6 punts, després de les victòries de rivals directes com l'Amposta o el Salou. La propera setmana l'equip es desplaça a Salou, on intentarà esgotar les opcions de mantenir la categoria en el que ha estat l'any del debut a la Divisió d'Honor Catalana.