Dimecres, 3 de juliol de 2024

«Perseguits i salvats» a l'oferta del touroperador israelià Ofakim

Ha llençat un paquet de 6 dies pel Pirineu que inclou un itinerari per la ruta

Redacció 11 de març de 2015 a les 10:43

Un cartell de 'Perseguits i salvats' a Sort. Foto: Diputació de Lleida


Les rutes de fugida de jueus de l'Holocaust nazi pel Pirineu de Lleida 'Perseguits i salvats' obren noves possibilitats turístiques per a les comarques lleidatanes. La darrera és la proposta del touroperador israelià Ofakim, que ha llançat un paquet de 6 dies que inclou un itinerari per la ruta 'Perseguits i salvats'.

Ofakim és una empresa privada, fundada l'any 1977, que s'ha convertit en un dels grups turístics més importants d'Israel. Ofereix, tant a clients particulars com de negocis, una gran varietat de serveis que inclouen paquets turístics a Israel i a la resta del món, vols regulars i xàrters, tours organitzats i lloguer de vehicles, entre d'altres.

Igualment, la companyia tour operadora israeliana Ashta-suranga tornarà a llançar un paquet turístic que inclou un recorregut per les rutes de fugida de jueus de l'Holocaust nazi pel Pirineu de Lleida. Aquesta companyia, que programa visites arreu del món exclusivament per a dones, ja va portar l'any passat un grup de 18 dones que van recórrer les comarques lleidatanes i part de les rutes de 'Perseguits i salvats'.

La programació d'aquests nous paquets turístics coincideix amb els estudis previs que han de permetre a la Diputació de Lleida la senyalització de la cinquena de les rutes d'evasió pel Pirineu de Lleida.

El futur itinerari es planteja perquè enllaci les comarques de la Val d'Aran i el Pallars Sobirà, des de Tuc dera Girèta, Montgarri, Pont de Perosa, Bordes de Perosa, refugi Fornet i fins arribar a Alòs d'Isil, per senders que foren usats a la II Guerra Mundial per milers de jueus que van salvar la vida.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació