Dilluns, 22 de juliol de 2024
ESPORTS

Espot acull els Campionats de Catalunya U14 i U16 d'esquí

L’estació proposa pel diumenge un tast d’alçada per gaudir de la combinació perfecta de neu i gastronomia

Redacció 13 de març de 2015 a les 09:58

Imatge d'una prova de la categoria u14 d'esquí. Foto: FCEH


Des d'avui i fins diumenge, l'estació pallaresa d'Espot acull el Campionat de Catalunya per a les categories u14 i u16, homes i dones. La competició, que proclamarà als campions i campiones de Catalunya en aquestes categories, i alhora puntuará per al circuit de Lliga Catalana Infantil d'Esquí Alpí 14-15, dóna el tret de sortida aquest divendres amb la disputa d'un Súper Gegant homes i dones a una mànega. Continuarà dissabte amb el Gegant i diumenge amb l'Eslàlom. 

En la passada edició, en u16, la millor va ser Ana Oller del CANMC, que es va proclamar campiona de Catalunya en totes les proves celebrades. Albert Ortega de LMCE va guanyar en SG, Aingeru Garai del CAEI en GS i Ramón Barrufet del CAEI en SL. En u14, els campions van ser Samantha Mclellan del GRAN i Isidre Sans del AISC en SG i SL, i Carmela Olmo del CAEI i Adrian Tortajada de LMCE en GS. 
 
Festa gastronòmica a Espot

A més, l'estació acull una nova edició del Tast d’Alçada, la combinació perfecta de neu i gastronomia. El tastet està organitzat pel Grup FGC, la Formatgeria el Tros de Sort i el Celler Batlliu de Sort i s’hi podrà trobar una àmplia selecció de formatges artesans i vins de muntanya, elaborats a les comarques pallareses. També es podrà gaudir de productes especials i propis de la gastronomia del territori.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació