Divendres, 5 de juliol de 2024
ESPORTS

Derrota per la mínima del Tremp al Palau d'Anglesola (1-0)

A la Tercera Catalana, Pobla i Rialp desaprofiten l'ocasió de situar-se segons a l'empatar els seus partits

Redacció 16 de març de 2015 a les 11:35

El Tremp no va poder superar el Palau d'Anglesola. Foto: Joel Felip


El CF Tremp va tornar a perdre a domicili, en aquesta ocasió al camp del CF Palau d'Anglesola, per 1 gol a 0. Es tractava d'un matx clau, ja que el CF Palau es troba per sota dels trempolins, que no van poder puntuar. El partit va estar igualat i marcat per les imprecisions de tots dos equips, i ja des del primer minut es veia que un petit detall marcaria el futur del partit.

Aquest detall va ser el gol que va transformar Simó al minut 41 de partit, un gol psicològic que arribava poc abans de descans i que seria definitiu. Amb aquesta derrota el Tremp continua 16è a la classificació, a 7 punts de la salvació, una distància que es manté gràcies a les derrotes de l'Organyà i l'Agramunt. La setmana que ve, l'Angulària visita el Pedrasanta, en un partit que tornarà a ser clau per les aspiracions de l'equip.

Empats de Rialp (0-0) i Pobla (1-1)

A la Tercera Catalana, el Rialp i el Ponts, tercer i segon respectivament, van empatar en un partit de molta intensitat en el joc i, en conseqüència, poca precisió en la passada i en la definició. Els pallaresos, que semblen haver perdut la punteria de jornades anteriors, no van tenir fortuna davant del gol, i van perdre una magnífica oportunitat per escapar-se dels pontsicans. El Rialp perd dos punts vitals però continua tercer a tres punts del Ponts, que és segon però amb un partit més. La setmana que ve el Rialp viatja a Miralcamp, últim classificat.

El CF Pobla, per la seva banda, va empatar a 1 gol al camp de l'Oliana en un partit dominat pels locals, salvats per una actuació estel·lar del porter Josep Martínez, que va fer un molt bon partit. Els locals, que es van avançar en la primera meitat gràcies al gol de Chennoufi, van disposar de nombroses ocasions per ampliar l’avantatge, però el Pobla va respondre amb l’empat, al minut 53. El Pobla és 4t, a un punt del Rialp, i la setmana que ve rep el líder Bellpuig.
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Segona Catalana grup 5

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Tercera Catalana grup 14

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació