Dijous, 26 de setembre de 2024
ESPORTS

Derrota a Torredembarra d'un Natural Optics Pallars que es despenja (57-52)

L'equip va arribar al final amb opcions però va acabar cedint | La victòria del Balaguer situa el Tremp a la quarta posició

Redacció 16 de març de 2015 a les 13:24

El Tremp no va poder superar el Torredembarra i es complica l'ascens. Foto: Laia Nadal

Derrota del Natural Optics Pallars Tremp a la pista del BC Torredembarra per 5 punts de diferència (57-52) en un partit lleig per l'espectador i marcat pel poc encert, en el que només se salva Oriol Ubach, autor de 20 punts. El matx va començar bé pels interessos dels trempolins, que van arrencar forts el primer quart, assolint avantatges de fins a 7 punts. El segon quart es va complicar, tot i que els pallaresos arribaven al descans amb un 25-29 favorable.

A la represa, el Torredembarra va millorar i es va posar per davant al marcador en algunes fases del part, però el Tremp va recuperar-se per arribar als últims 10 minuts amb un lleuger avantatge de tres punts (37-40). El darrer quart va ser el que va marcar la diferència. Un parcial de 10-0 dels tarragonins va posar les coses difícils al Tremp, que no van defallir i ho van seguir intentant fins el final, tot i que sense sort.

Amb aquesta derrota, combinada amb la victòria del CB Balaguer, el Natural Optics Pallars se situa 4t amb 17 victòries i 6 derrotes, a un triomf del Balaguer, a dos de l'Àguiles i a tres del líder, el CN Tàrrega. La setmana que ve els trempolins reben el penúltim classificat, el Bàsquet l'Arboç.

Derrota del Pallars Digital a Bell-lloc (73-37)

A la Territorial A, el Pallars Digital Tremp va perdre a la sempre complicada pista del CB Bell-lloc, líder de la competició, per 36 punts (73-37). Els locals van anar sempre per davant i controlant un partit plàcid. Els pallaresos tanquen la classificació amb 2 victòries i 17 derrotes.