ESPORTS

Un Futbol Sala Tremp en quadre cau dignament a Salou (5-2)

L'equip, que es va presentar amb 7 jugadors, va aguantar fins el final amb opcions de puntuar

Redacció 17 de març de 2015 a les 12:42

Imatge d'arxiu d'un partit del Salou Futbol Sala. Foto: Adrian Arroyo

Derrota d'un LoPallars Televisió Tremp minvat per les baixes a la pista del Salou FS 'B' per 5 gols a 2. De seguida es van avançar els locals amb dos gols de Berk, al minut 2 i al minut 4. Dos minuts després, Hubert retallava distàncies, però Luengos, al minut 11, tornava a posar dos gols per damunt els de la Costa Daurada. El mateix Hubert feia pujar el 3-2 tres minuts abans del descans.

A la represa el Tremp va acusar l'esforç efectuat durant tot el partit, un equip que només comptava amb dos rotacions, una de les quals era el porter suplent. Tot i així, va aguantar gairebé tota la segona part a només un gol i amb opcions d'empatar, ja que tots dos equips van gaudir d'oportunitats per marcar. Opcions que es van esvair al minut 38 quan Serrano feia pujar el 4-2 que sentenciava el matx. A la jugada següent, Cózar establia el 5-2 definitiu amb un Tremp que va acabar amb porter-jugador.

Amb aquesta derrota, el Futbol Sala Tremp continua penúltim, immers en la lluita per la permanència, que es troba a cinc punts, tot i que l'equip compta amb un parit més. L'equip descansa la setmana que ve.