Dimecres, 3 de juliol de 2024

Dos periodistes de Singapur i Hong-Kong visiten el Pallars Sobirà

Estan elaborant un reportatge sobre l'oferta turística i les activitats de turisme actiu de la demarcació de Lleida

Redacció 19 de març de 2015 a les 09:30

Els periodistes, dilluns, a la Vall de Boí. Foto: Patronat de Turisme


Un periodista i un fotògraf de la revista Sports+Travel de Singapur i Hong Kong participen aquesta setmana en un press-trip que inclou la visita a diferents indrets de les comarques de Lleida, entre les quals es troba el Pallars Sobirà. El viatge està coordinat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Torisme Val d'Aran i l’Agència Catalana de Turisme, per mitjà de la seva oficina de promoció als mercats d’Àsia-Pacífic. La revista realitza aquest viatge per elaborar un reportatge sobre l'oferta turística de Lleida i les activitats de turisme actiu en un entorn natural. 

Els periodistes estan completant el seu recorregut, aquest dijous, a la comarca del Pallars Sobirà, on practicaran el ràfting a les aigües del riu Noguera Pallaresa i visitaran el Parc Nacional pel sector d’Espot. També tindran l'oportunitat de visitar una formatgeria d’Altron, a la vall d’Àssua. Divendres finalitzaran la seva estada a les comarques lleidatanes amb una excursió pel congost de Mont-rebei i coneixeran el Centre d’Observació de l’Univers del Montsec, a Àger.

Els dos periodistes van encetar dilluns la seva estada a les comarques de Lleida amb una visita al romànic de la Vall de Boí, Patrimoni Mundial de la Humanitat, amb un recorregut per les esglésies de Santa Eulàlia d’Erill la Vall, Sant Joan de Boí i les de Santa Maria i Sant Climent de Taüll. A la tarda van viatjar fins a la Val d’Aran, on van romandre fins dimecres i on van practicar l’esquí a Baqueira Beret, visitar el refugi de Montgarri i els Banys de Tredòs, a més de fer una sortida al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. 

La revista Sports+Travel Magazine de Singapur i Hong Kong té una periodicitat mensual i és dedicada al sector turístic amb reportatges sobre diferents destinacions del món. La publicació té una audiència de 300.000 lectors. Aquesta és la segona vegada que la revista Sports+Travel Magazine de Singapur i Hong Kong dedica un reportatge a les comarques de Lleida. L’any 2014 ja va elaborar un primer treball sobre la serra del Montsec, amb informació del congost de Mont-rebei, Collegats, el municipi d’Abella de la Conca i l’activitat d’escalada a la zona.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació