Divendres, 5 de juliol de 2024
ESPORTS

Nou empat sense gols del Tremp al Pedrasanta (0-0)

A la Tercera Catalana, el Rialp recupera sensacions al camp del cuer (0-3) i el Pobla empata 'in extremis' contra el líder (1-1)

Redacció 23 de març de 2015 a les 11:32

El Tremp no va trobar el camí a la porteria rival. Foto: Arnau Ubach

Nou empat a zero del CF Tremp, el segon consecutiu a casa, davant la visita al Pedrasanta d'un rival directe en la lluita per la permanència com és l'Angulària. Els trempolins van desaprofitar una gran oportunitat per atansar-se al rival a la classificació en un partit ensopit, sense cap oportunitat clara de gol i amb contínues interrupcions en el joc.

Amb aquest empat, el Tremp continua 16è amb 21 punts, a 8 d'una salvació que cada setmana que passa sembla més lluny. A més, la setmana que ve l'equip visita el sempre complicat camp del Cervera, equip immers en la lluita per l'ascens, situat a la 5a plaça.

El Rialp recupera sensacions (0-3) i empat del Pobla amb el líder (1-1)

A la Tercera Catalana, el FC Rialp va tornar a guanyar (0-3) després de sumar una derrota i un empat en els dos partits anteriors. Va ser al camp del cuer Miralcamp (0-3), un equip que va resistir 60 minuts en un terreny de joc impracticable. Els locals, amb gran actitud i intensitat durant tot el partit, no es van entregar fins que va arribar el tercer gol del Rialp, ja a prop del final. Els gols van ser obra de Frisan (2) i Buhai.

El Pobla, per la seva banda, va empatar a casa i en l'últim minut de partit davant el líder Bellpuig (1-1). Va ser un matx molt disputat entre dos dels equips més potents de la categoria, però que per contra va disposar de poques oportunitats de gol. Es van avançar els visitants al minut 74 gràcies a un gol d'Esteve, però Albert Roset salvaria un punt pels poblatans al minut 89, quan la derrota semblava inevitable.

Amb aquests resultats, el Rialp és 3r amb 47 punts i el Pobla 6è amb 44, tots dos amb opcions per lluitar per l'ascens a Segona Catalana. La setmana que ve el Rialp rep el Sant Guim i el Pobla juga al camp del Bellcairenc.