Dimarts, 30 de juliol de 2024
ESPORTS

El Natural Optics Pallars escombra l'Arboç a la segona meitat (73-41)

L'equip juga la setmana que ve un partit transcendental a la pista del CB Àguiles

Redacció 23 de març de 2015 a les 12:42

El Tremp afronta l'últim tram de la temporada amb opcions a tot. Foto: Felip Bacardit

El Natural Optics Pallars Tremp es va emportar la victòria dissabte davant el Bàsquet l'Arboç al pavelló del Joncar per un contundent 73-41. Un mal inici d'un Tremp confiat va permetre el rival, penúltim a la classificació, jugar de tu a tu a la pista d'un dels aspirants a l'ascens. Aquesta tendència es va mantenir al segon quart, on es va veure un matx que, tot i que dominat pells trempolins, les diferències no eren prou clares. Amb el 34-26 s'arribava al descans.

El tercer quart va ser determinant. Un parcial de 25-8 pels pallaresos va fer que l'equip se s'escapés, un fet que va fer baixar definitivament els braços a l'equip del Baix Penedès. El Tremp es va posar les piles en defensa i va poder enllaçar ràpids contracops. Al darrer quart, i amb el matx ja decidit, el Tremp va començar a pensar en l'important partit de la setmana que ve, a la pista del CB Àguiles. Un partit que serà clau per les aspiracions de l'equip que entrena Miquel Murgó.

Amb aquest nou triomf, el Tremp continua 4t amb 18 victòries i 6 derrotes, a una victòria del Balaguer (3r), a dos de l'Àguiles (2n) i a tres del líder, el CN Tàrrega.

Derrota del Pallars Digital davant el Fraga (53-74)

El Sènior Masculí B, per la seva banda, va perdre al Joncar davant el segon classificat, el Peña Fragatina, per un clar 53-74. Tot i el resultat final, que pot semblar enganyós, l'equip va fer un bon partit. La setmana que ve l'equip pot deixar l'última plaça de la Territorial A si guanya al camp de l'Almacelles.