Dimecres, 3 de juliol de 2024
MUNICIPALS 2015

​L'alcalde de Tremp Víctor Orrit optarà novament a l'alcaldia

Orrit està confeccionant una llista amb independents sota les sigles 'Compromís pel Pirineu'

Redacció 25 de març de 2015 a les 09:07

Víctor Orrit repetirà com a candidat a l'alcaldia de Tremp. Foto: ACN


A dos mesos exactes per les eleccions municipals, l'assemblea local del PSC de Tremp va proclamar ahir al vespre Víctor Orrit com cap de llista i candidat a l'alcaldia de Tremp. Orrit, funcionari de professió, és alcalde de Tremp des de 1991, a excepció de la legislatura 2003-2007 en què va estar a l'oposició. Entre 2003 i 2010 va ser Delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran. 

Orrit s'ha compromès a confeccionar una llista amb presència de candidats independents i sota les sigles 'Compromís pel Pirineu'. El seu programa electoral se centrarà a defensar un tractament diferenciat per a Tremp, el municipi més gran de Catalunya; el manteniment dels serveis municipals i la congelació d'impostos.

Amb l'elecció d'Orrit com a cap de llista per l'alcaldia de Tremp, es tanca la rumorologia sobre la seva continuïtat com a alcaldable del municipi, que en els darrers mesos havia estat força estesa a la ciutat. La resta de candidats a dirigir l'Ajuntament de Tremp són Joan Ubach (CiU), Maria Pilar Cases (ERC) i Ana Cava (PP).

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació