El Natural Optics Pallars diu pràcticament adéu a l'ascens (67-51)

L'equip trempolí perd a Santa Coloma de Queralt davant el CB Àguiles i es despenja de la lluita pel títol

Redacció 30 de març de 2015 a les 09:32

El Tremp no va tenir opció davant un Àguiles superior. Foto: Laia Nadal

El Natural Optics Pallars Tremp va caure ahir a la tarda a la pista del CB Àguiles de Santa Coloma de Queralt per un clar 67-51 en un parit que sempre va estar dominat pel conjunt local. Els trempolins perden d'aquesta manera bona part de les opcions de lluitar pel títol i es despenja de la lluita per l'ascens de categoria.

De seguida es va posar de cara el partit pels locals, que ja des dels primer minuts van demostrar més intensitat i ganes d'endur-se el partit (9-2). Al segon quart el Tremp va reaccionar i es va posar a 3 punts (23-20), però un parcial de 9-0 deixaria el marcador amb un clar avantatge de 12 punts per l'Àguiles al descans (32-20).

A la represa el Tremp no va saber trobar el camí per apropar-se al marcador i els locals van sentenciar, amb una defensa asfixiant i amb un joc ràpid va aconseguir escapar-se en el marcador i superar la barrera dels 20 punts de diferència a mitjans del tercer quart. El Tremp va baixar els braços davant la superioritat local i es va limitar a acabar el matx de la manera més digna.

Amb aquesta derrota el Tremp es queda ancorat a la quarta posició, amb 18 victòries i 7 derrotes, a dos del tercer, el CB Balaguer, i a tres dels dos líders, el CB Àguiles i el CN Tàrrega. La competició no torna fins el proper 11 d'abril per l'aturada de Setmana Santa. El Calafell visitarà el pavelló del Joncar en una hora poc habitual, a les 16:15h.

El Pallars Digital guanya i abandona la última posició (59-61)

El Sènior Masculí B, per la seva banda, va guanyar a la pista de l'Almacelles per dos punts de diferència (59-61) i va abandonar d'aquesta manera la última plaça de la Territorial A. L'equip es va mostrar sòlid i va saber jugar millor els instants finals davant un rival directe. La setmana que ve, últim partit de la temporada al Joncar davant el Sedis Pirineus TV.