Divendres, 5 de juliol de 2024
ESPORTS

El Tremp cau a Cervera i veu cada cop més lluny la salvació (3-0)

L'equip trempolí s'ho jugarà tot la propera jornada davant l'Alcarràs | A la Tercera Catalana, ensopegades de Pobla (1-0) i Rialp (1-1)

Redacció 30 de març de 2015 a les 12:04

El Cervera, en imatge d'arxiu, va superar el Tremp per 3-0. Foto: Ràdio Seu

Nova derrota del CF Tremp, en aquesta ocasió al camp del CE Cervera, per 3 gols a 0. El partit va començar molt igualat, una tònica que va ser la constant durant tota la primera part d'un partit sense un dominador clar. Al minut 38, però, Graell de penal va aconseguir el primer gol del partit. Al descans s'arribava amb un avantatge per la mínima dels locals.

A la represa, el Cervera va sortir més fort, tot i que no va marcar el gol de la tranquil·litat fins al final. Va ser el minut 85 quan va arribar el 2-0, obra de Garcia. Porredon, al 89, va marcar el tercer i definitiu gol. Amb aquesta derrota, el Tremp continua 16è amb 21 punts, a 9 de la salvació directa i a 8 de la possible salvació. D'aquí a 15 dies, després de l'aturada de Setmana Santa, l'equip rep l'Alcarràs en un partit vital on només val la victòria.

Ensopegades de Pobla (1-0) i Rialp (1-1)

A la Tercera Catalana, el Rialp no va saber apropar-se al líder Bellpuig, que descansava, després d'empatar a casa davant un rival de la zona baixa, el Sant Guim (1-1). Després d’una primera meitat en la qual el domini del joc va ser totalment favorable al conjunt local, no es van veure ocasions clares per part del Rialp. Es va avançar el Rialp de penal al minut 54 i el Sant Guim va empatar al 82 en una jugada aïllada.

El CF Pobla va perdre al camp del Bellcairenc per la mínima (1-0). El Bellcairenc va tenir el control del joc durant tot el partit davant un Pobla desconegut. La Pobla gairebé no va crear perill ni va xutar a la porteria dels locals, que es van alçar finalment amb el triomf.

Amb aquests resultats, el Rialp continua 3r amb 48 punts, mentre que el Pobla baixa a la 6a posició amb 44 punts, després de quatre partits consecutius sense conèixer la victòria.