Dimecres, 24 de juliol de 2024
ESPORTS

El Futbol Sala Tremp perd a Amposta el tren de la permanència (8-2)

El conjunt trempolí va caure clarament davant un rival directe | La salvació és ara a 10 punts a falta de 9 jornades

Redacció 31 de març de 2015 a les 12:51

El Tremp va perdre a Amposta gran part de les opcions de salvació. Foto: Ramon Bel

Derrota del Futbol Sala Tremp a la pista d'un rival directe com l'Amposta per un contundent 8-2. Els pallaresos no van tenir cap opció davant un equip que va demostrar més efectivitat i més contundència de cara a porteria. El primer gol arribaria ja al minut 2 de partit. A partir d'aquí, el partit es va igualar, però abans del descans els locals van ampliar diferències després d'un seguit d'errades defensives dels trempolins amb dos gols més (3-0).

A la represa, el Tremp va baixar els braços i l'Amposta ho va aprofitar marcant 4 gols més amb 11 minuts. Julià Rossell, al 34, marcava el primer gol del Tremp i Ibai feia el segon a un minut pel final, just després que els locals anotessin encara un gol més al minut 37. El Tremp diu pràcticament adéu a les opcions que tenia de salvar-se. Una salvació que està ara a 10 punts, i que marca el Salou, amb 20 punts. El LoPallars Televisió Tremp és 13è amb 10 punts. D'aquí a dos setmanes l'equip rep el CFS El Catllar.