Dimecres, 3 de juliol de 2024

La nova Biblioteca de Sort obrirà per Sant Jordi de manera provisional

El nou equipament es trasllada a l'avinguda Diputació, entre Correus i la Llar d'Infants

Redacció 2 d'abril de 2015 a les 11:03

Plànol interior de la nova Biblioteca de Sort. Foto: Ajuntament de Sort


Amb motiu de la finalització del conveni de cessió amb 'la Caixa' del local que albergava la Biblioteca Pública de Sort fins el 19 de març, ubicat a l'avinguda Comtes del Pallars, el nou equipament es trasllada a l'avinguda Diputació, 20 (entre Correus i la Llar d'Infants), amb data d'obertura prevista pels volts de Sant Jordi.

Aquesta nova ubicació, amb superfície similar al local anterior i que es preveu provisional mentre es treballa en el projecte de posar en marxa una biblioteca comarcal als espais lliures de l'edifici de serveis del Consell Comarcal, permet mantenir la capacitat de la sala d'adults i el Telecentre alhora que s'amplia la zona infantil, que passa de 4 a 8 punts de lectura pensats per als més petits.

Es tracta d'un espai cèntric i assolellat, amb vistes al Parc del Riuet, que comptarà amb mobiliari modern i reutilitzable en la futura biblioteca comarcal, encarregat a una de les empreses més prestigioses del sector, radicada a Dinamarca. No obstant, el consistori pallarès "lamenta profundament" les molèsties causades als usuaris i usuàries de la Biblioteca pel "inevitable" tancament del servei durant uns dies.

En qualsevol cas, els préstecs vençuts en aquest termini es podran entregar a l'Ajuntament de Sort en horari d'oficina o bé al Casal de Gent Gran i l'Oficina Comarcal de Turisme, així com notificar la finalització del préstec a aquesta mateixa bústia per tal que es puguin prorrogar els ítems prestats.

Comunicat de la CUP

L'anunci de la reobertura de la Biblioteca de Sort arriba uns dies després que la CUP difongués un comunicat on expressava la seva "preocupació" pel tancament i per "l'opacitat i mala gestió" amb que s'està tractant. En aquest mateix comunicat la CUP exigia una actuació ràpida i eficient per no deixar ni un dia més a la població sense servei.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació