Dimecres, 3 de juliol de 2024

Satisfacció a les estacions d'esquí per l'afluència de gent per Setmana Santa

El bon temps i les condicions de la neu ha animat molts esquiadors a acabar la temporada, tot i que les estacions obriran portes el cap de setmana vinent

ACN 7 d'abril de 2015 a les 08:25

Les estacions pallareses han registrat una bona afluència de visitants. Foto: Consell Esportiu Pallars Jussà


Bona afluència d'esquiadors i visitants durant aquesta Setmana Santa a les estacions d'esquí pallareses d'Espot i Port Ainé. Així ho ha indicat el Grup Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), que gestiona aquests equipaments i que certifica un balanç positiu gràcies a la meteorologia favorable i al bon estat de la neu. A l'espera de tancar dades definitives, les estacions d'esquí del Pallars han rebut uns 6.200 esquiadors i han tingut una ocupació del 100% a l'Hotel Port Ainé 2000.

Tot i que amb la Setmana Santa ja esgotada molts donen per finalitzada la temporada d'esquí, les estacions dels FGC obriran portes el cap de setmana vinent, amb horaris de primavera i amb tarifes promocionals pel que fa al forfet i allotjament. En un comunicat, FGC ha destacat com a elements favorables que la Setmana Santa hagi estat enguany abans -el 2014 va ser a mitjans d'abril-, així com el bon temps i la bona qualitat de la neu.

A les estacions del Pallars, durant la Setmana Santa s'ha celebrat diverses competicions com els Campionats de Catalunya Absoluts a Espot , la 1a edició de la cursa popular Gall Fer i la festa de final de temporada 'End of Season by Moritz' a Port Ainé. També s'han fet activitats complementàries com el 'tubbing', parc de cordes i trineus, que han tingut molt bona acollida.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació