Divendres, 5 de juliol de 2024
ESPORTS

L'Alcarràs assalta el Pedrasanta i sentència el Tremp (0-3)

A la Tercera Catalana, empats del Rialp (2-2) i el Pobla (1-1) que els allunyen de les posicions d'ascens de categoria

Jordi Ubach 13 d'abril de 2015 a les 10:24

L'Alcarràs va ser superior al Tremp durant tot el partit. Foto: FC Alcarràs

El CF Tremp no troba la manera d'agafar-se a la permanència. Ahir va tornar a perdre a casa, davant l'Alcarràs, un rival directe, per 0 gols a 3, i deixa en gairebé una utopia la possibilitat de mantenir-se un any més a Segona Catalana. Una afortunada centrada xut de Mallol va significar el 0-1 ja al minut 5 de partit, un gol que va descentrar els locals, que tot i així arribarien al descans amb nomé sun gol de desavantatge.

A la represa, el partit no va canviar. Un Tremp inoperant incapaç de crear ocasions de gol i un equip visitant que ampliava distàncies amb el 0-2 al minut 76, un gol protestat pels locals per fora de joc. El definitiu 0-3 va ser obra de Moussab a dos minuts pel final del matx. El Tremp baixa a la penúltima posició, després de l'empat del Palau d'Anglesola, amb 21 punts. La salvació directa queda ara a 11 punts, i la possible salvació, a 9. Els del Jussà només han sumat 5 dels últims 27 punts en joc. La propera jornada, el Tremp juga al camp de l'Andorra, el segon classificat.

Empats de Rialp (2-2) i Pobla (1-1)

A la Tercera Catalana, el FC Rialp es complica les opcions d'ascens després d'empatar a 2 al camp del Torà. Va ser un partit molt disputat en el que es va avançar el Rialp per mitjà de Cisse al 37', però que Riera va capgirar en només 4 minuts, al 39' i al 41' (2-1). A la segona part, Buhai va empatar el matx al minut 57. El matx va acabar amb la lamentable agressió al col·legiat, Campanera Llop, qui va rebre un cop de puny i una puntada de peu, suposadament per algú del públic. Els fets van ser denunciats als Mossos d’Esquadra.

El CF Pobla, per la seva banda, continua desinflant-se després d'empatar a casa davant un bon Bellvís (1-1), en un partit molt igualat i de poques ocasions de gol. Els locals es van avançar a la primera meitat, gràcies a Juangran, avantatge que va neutralitzar Piró a la segona part. La Pobla ho va intentar fins al final, però no va tenir fortuna davant del gol. El Pobla ha anat de més a menys en la competició. Només ha guanyat 3 dels últims 11 partits, i no coneix la victòria en els últims cinc (4 empats i 1 derrota).

Amb aquests empats, el Rialp baixa a la tercera posició després del triomf del Ponts contra el líder Belpuig, i se situa a 6 punts del títol, que dóna l'ascens directe, i a 2 del possible ascens. Els del Sobirà només han guanyat un partit dels últims cinc. El Pobla se situa sisè amb 45 punts, i diu pràcticament adéu a les opcions de pujar de categoria. A la propera jornada, el Pobla es desplaça a Arbeca i el Rialp al camp del Vallfogona de Balaguer.