Dimarts, 30 de juliol de 2024
ESPORTS

Victòria plàcida del Natural Optics Pallars contra el Calafell (87-38)

Partit sense història dels trempolins, que segueixen quarts a dos victòries de l'ascens

Arnau Ubach 13 d'abril de 2015 a les 11:22

El Tremp, en imatge d'arxiu, va superar clarament el Calafell. Foto: Joan Capdevila


Partit sense història el que es va disputar dissabte al pavelló del Joncar entre el Natural Optics Pallars Tremp i el CE Calafell. Els homes que entrena Miquel Murgó van recuperar les bones sensacions que ja havien mostrat a l'inici de la temporada desfent-se amb claretat d'un rival que es va mostrar molt inferior. El partit va començar amb un bon parcial per als trempolins, que gràcies a l'encert en els tirs i al contraatac van poder imposar un ritme alt en el joc que els va permetre escapar-se en el marcador. A la mitja part s'hi arribava amb un escandalós 55-15.

A la represa la tònica va ser la mateixa, amb un Tremp superior davant un Calafell que es va presentar al Joncar amb 7 efectius i amb poc convenciment de plantar cara als pallaresos. Cal destacar el partit de Ferran Tomàs, que amb 5 triples va ser el màxim anotador del partit. Com a dada curiosa, no hi va haver cap temps mort en tot el partit. Tot i el triomf, el Tremp es manté quart, a dos victòries de Tàrrega i Balaguer i a tres de l'Àguiles, amb poques opcions d'ascens. La setmana que ve els trempolins visiten la difícil pista de l'Estil Dental Bellvís.

Derrota del Pallars Digital per tancar la temporada (56-66)

El Sènior B, per la seva banda, va perdre al Joncar en l'últim partit de la fase regular davant el Sedis Pirineus TV per 10 punts de diferència (56-66). Els nois que entrena Miquel Abrantes han acabat la competició penúltims, amb 3 victòries i 19 derrotes, un fet que els ha portat al descens a la categoria Territorial B.
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Tercera Catalana, grup 6

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Territorial A

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació