Dissabte, 6 de juliol de 2024
ESPORTS

El Tremp planta cara però perd a Andorra tot i el golàs de Miki (1-2)

A la Tercera Catalana, victòria del Rialp que l'atansa al liderat (0-3) i nou empat del Pobla (2-2)

Jordi Ubach 20 d'abril de 2015 a les 10:51

Miki va marcar el gol del Tremp des de pràcticament el mig del camp. Foto: Andorra Difusió

Nova derrota del CF Tremp, en aquesta ocasió al camp del segon classificat, l'Andorra, per 2 gols a 1. Tot i la distància que els dos equips guarden a la classificació, la igualtat va marcar un partit on els trempolins haguessin pogut emportar-se algun punt. Va colpejar primer el conjunt pallarès al minut 15, gràcies a un gran gol des del mig del camp de Miki, que va veure el porter avançat i el va superar per alt. Al minut 30 i en 4 minuts, però, l'Andorra va capgirar el marcador.

A la represa el Tremp va sortir a intentar la remuntada davant un equip amb moltes baixes i que no oferia el seu millor joc. Tot i els intents trempolins per emportar-se algun punt d'Andorra, finalment el resultat va ser de 2 gols a 1. El Tremp continua penúltim amb 21 punts, a 12 punts de la salvació directa i a 11 del possible descens. Unes distàncies que es mantenen respecta la jornada anterior per les derrotes de tots els equips implicats en la lluita per la permanència. La setmana que ve el Tremp rep el Balàfia.

El Rialp s'atansa al liderat (0-3) i el Pobla es desinfla (2-2)

A la Tercera Catalana, el Rialp va aprofitar les entrepussades dels seus rivals més directes per apropar-se més al liderat, després de la victòria al camp del Vallfogona de Balaguer (0-3). El Rialp va saber treure profit de les ocasions de què va disposar. El partit se’ls va posar costa amunt als locals als cinc minuts de joc amb el gol de Buhai. A la segona meitat, el Rialp va dominar el joc i va crear més ocasions que els locals. Els pallaresos van marcar de nou al 55 i van sentenciar a falta de 10' per al final.

El Pobla, per la seva banda, va empatar a 2 en un camp complicat com és el de l'Arbeca i diu pràcticament adéu a les opcions d'ascens a Segona Catalana. L’Arbeca sempre va anar a remolc d’un bon Pobla, que es va avançar al marcador en dos ocasions, però encara va tenir forces per buscar la victòria en els instants finals d’un partit molt disputat. Els poblatans no han aconseguit sumar els tres punts en cap dels últims sis partits.

Amb la seva victòria, el Rialp se situa tercer, empatat a 55 punts amb el Ponts, que és segon, i a només 4 del liderat, ocupat pel Bellpuig. El Pobla és 6è amb 46 punts. El Rialp rep la setmana que ve l'Oliana i el Pobla a La Fuliola.