Dimarts, 30 de juliol de 2024
ESPORTS

Victòria a Bellvís d'un Natural Optics Pallars que resisteix (68-71)

L'equip remunta 12 punts de desavantatge en l'últim quart per emportar-se un triomf de mèrit en una pista complicada

Jordi Ubach 20 d'abril de 2015 a les 17:42

El Tremp va aconseguir la victòria en una pista complicada. Foto: Jose Rodríguez

El Natural Optics Pallars Tremp no llença la tovallola en el seu afany per aconseguir l'ascens a Segona Catalana, tot i que les opcions siguin molt minses. L'equip ha aconseguit una important victòria aquest diumenge en una pista complicada com la del Bellvís després de remuntar 12 punts en l'últim quart (68-71). El partit va començar favorable al Tremp, que va tenir els primers avantatges en el marcador. S'arribava al descans amb un resultat de 32-35, després d'arribar a dominar per 24-33.

A la segona part, la igualtat va seguir fins al minut 5 del tercer quart, quan un parcial de 14-0 favorable als locals semblava trencar definitivament el partit (55-44). A falta de 10 minuts, el resultat era de 58-46. Va ser en el darrer període quan el Tremp va jugar els milors minuts. Un parcial inicial de 0-13 tornava a posar els pallaresos per davant a falta de 6 minuts pel final. El marcador es va anar alternant fins als instants finals, quan un inspirat Xema, autor de 7 punts consecutius, va acabar decidint el matx pel Tremp.

Com a nota negativa, cal lamentar els fets ocorreguts al finalitzar el partit, quan l'equip local va intentar entrar al vestidor visitant per agredir els jugadors trempolins, en una actuació impròpia d'un equip de bàsquet.

L'equip segueix quart, a dos victòries del Tàrrega i el Balaguer, que són segon i tercer respectivament, i a tres de l'Àguiles. Matemàticament, el Natural Optics Pallars ja no pot optar al títol, però sí a la segona o la tercera plaça, que podrien permetre l'equip lluitar per l'ascens. La setmana que ve l'equip rep el Torreforta.