Dimecres, 3 de juliol de 2024

Salàs de Pallars es prepara per acollir la primera Fira de la Terra

Serà aquest cap de setmana i reunirà xerrades, tallers i acivitats per a tots els gustos | L'activista ecològic Josep Pàmies oferirà dissabte una conferència sobre plantes i salut

Redacció 24 d'abril de 2015 a les 13:07

Salàs de Pallars serà seu de la 1a Fira de la Terra. Foto: Naturalment Salàs


La població de Salàs de Pallars ja ho té tot apunt per acollir aquest cap de setmana la primera edició de la Fira de la Terra, organitzada pel col·lectiu 'Naturalment Salàs' i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Salàs de Pallars. La fira constarà de diferents xerrades, tallers i activitats en diferents àmbits temàtics com teràpies, alimentació i nutrició, plantes remeieres, cosmètica, construcció biològica o artesania, a més de diferents activitats tant musicals com d'animació, dansa o ball.

La fira, que tindrà lloc en diferents espais de la població, té com a objectiu donar a conèixer al gran públic els professionals de la zona en aquesta temàtica i, a la vegada, fer partíceps als assistents de tot allò que es pot fer per "cuidar la nostra Terra" i per aconseguir "un món amb més pau i amor", segons expliquen els organitzadors. 

La data escollida no és fruit de la casualitat: els dies assenyalats coincideixen amb l'aplec de Sant Pere Màrtir i amb el cicle agrari primaveral, característic per la floració de les diferents plantes naturals. A més, el diumenge 26 d'abril és el Dia de la Terra.

Xerrada de Josep Pàmies

Entre les xerrades programades, destaca la presència del pagès i activista ecològic de Balaguer, Josep Pàmies, que darrerament ha estat sota el focus mediàtic pel veto rebut per part de les farmacèutiques en les seves conferències arreu d'Espanya. El dissabte a la tarda, a més, hi haurà una actuació musical dels grups Caipirinhas Rumberus i Bossonaya.
 

Consulta el PROGRAMA D'ACTES de la Fira de la Terra de Salàs de Pallars

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació