Dijous, 4 de juliol de 2024

Avís de pluges intenses per aquest diumenge i dilluns

Les precipitacions afectaran la meitat oest del país en forma de xàfecs acompanyats de tempesta i localment de calamarsa

Redacció 26 d'abril de 2015 a les 11:21

Mapes de risc de pluges intenses i de vent. Foto: Meteocat


El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha emès un Avís de Situació Meteorològica de Perill per Intensitat de Pluja per avui diumenge, per la possibilitat que caiguin vint o més litres d'aigua en mitja hora. Les precipitacions seran en forma de xàfecs acompanyats de tempesta i localment de calamarsa. Les pluges es concentraran entre el migdia, la tarda i les primeres hores del vespre. Les precipitacions no seran generalitzades i es concentraran a les comarques de la meitat oest del país.

A més, el SMC ha emès també aquest matí un Avís de Situació Meteorològica de Perill per Intensitat de Pluja per demà al terç nord-est de Catalunya. Les precipitacions seran més generalitzades del que es preveia i cauran en forma de xàfecs, acompanyats de tempesta i localment de calamarsa. Poden caure fins a 20 litres d'aigua en només trenta minuts.

També s'ha emès un Avís de Situació Meteorològica de Perill per Vent per demà. Les zones afectades seran bàsicament les del nord-est i sud-oest del país. Les ratxes poden arribar als 25km/h.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació