Divendres, 5 de juliol de 2024
ESPORTS

El Tremp va de més a menys i perd a casa contra el Balàfia (2-4)

A la Tercera Catalana, el Rialp va llençat a pel liderat (2-0) i el Pobla suma el sisè empat dels últims set partits (2-2)

Jordi Ubach 27 d'abril de 2015 a les 11:00

El CF Tremp va tornar a perdre al Pedrasanta. Foto: Arnau Ubach

Nova derrota del CF Tremp al Municipal Pedrasanta, en aquesta ocasió davant l'UE Balàfia, per 2 gols a 4. Es va avançar ben d'hora l'equip trempolí, gràcies a un gol de Miki al primer minut de joc, però Espinosa va capgirar el marcador amb dos gols, un al minut 12 i l'altre al 35. Amb l'1-2 favorable als visitants s'arribava al descans.

A la represa, un Tremp que va anar de més a menys va aconseguir empatar el matx, gràcies a un gol de Vila. Espinosa, al cap de tres minuts, aconseguia el hat-trick per tornar a avançar els del barri de Lleida. El Tremp va intentar empatar el matx però es va trobar amb un quart gol en contra al minut 83, obra de Baget.

Amb aquest resultat ja són quatre les derrotes consecutives del CF Tremp i set els partits seguits sense aconseguir la victòria. L'equip, que és penúltim amb 21 punts, juga la setmana que ve al camp del cuer La Seu d'Urgell amb la salvació cada cop més difícil.

El Rialp s'atansa al liderat (2-0) i nou empat del Pobla (2-2)

A la Tercera Catalana, el FC Rialp va aconseguir una important victòria a casa davant l'Oliana per 2 gols a 0. Tres punts clau, ja que el líder Bellpuig va empatar a San Guim i el Ponts va perdre a casa. Els del Sobirà, que van jugar un gran partit, es van avançar al 25 de penal, transformat per Nicolae. A la segona part, Moldovan sentenciaria el partit al minut 58.

El CF Pobla, per la seva banda, va tornar a empatar, aquest cop a casa contra el cuer La Fuliola per 2 gols a 2. Després d'una primera meitat sense gols, es van avançar els visitants en dos ocasions, gols contrarestats per Albert Roset. Al final, un nou empat pels poblatans, el sisè dels darrers set partits, que pràcticament els descarta de la lluita per l'ascens.

Amb aquests resultats, el Rialp se situa segon amb 58 punts, a només dos punts del líder i amb una distància de 3 punts sobre el tercer classificat, el Ponts. El Pobla, per la seva banda, és 6è amb 47. La setmana que ve el Rialp juga a Bellpuig, on tindrà l'oportunitat d'assaltar el liderat. El Pobla juga al camp de l'Escola de Futbol Tàrrega.