Dimarts, 30 de juliol de 2024
ESPORTS

Triomf del Natural Optics Pallars tot i el mal inici de partit (74-54)

L'equip trempolí venç l'AD Torreforta i se situa a una victòria de la tercera posició després de la derrota del Balaguer

Jordi Ubach 27 d'abril de 2015 a les 12:43

El Tremp no va trobar l'encert fins a la segona meitat. Foto: Felip Bacardit

El Natural Optics Pallars Tremp va guanyar dissabte l'AD Torreforta per vint punts de diferència i se situa a només una victòria del CB Balaguer, que va perdre a Torredembarra. Els trempolins van sortir adormits i van veure com de seguida els visitants agafaven avantatge en el marcador. Els del barri de Tarragona es van arribar a situar 7-22 al minut 9 de partit. El Tremp va reaccionar mínimament al segon quart, arribant al descans amb un resultat de 27-35.

A la represa, els pallaresos es van centrar i van sortir més forts al darrere. L'encert també va acompanyar, per tancar el tercer quart per damunt en el marcador (46-45). L'últim quart va ser de domini absolut pel Tremp, que amb un parcial de 28-9 va escombrar de la pista un rival que va baixar els braços abans d'hora.

Amb aquest triomf, el Natural Optics Pallars Tremp segueix quart, a una victòria del Balaguer. La setmana que ve l'equip visita la pista del segon, el CN Tàrrega, amb la intenció de retallar distàncies a només dos partits pel final de la temporada. Les opcions de promoció d'ascens encara són possibles pel Tremp. Per aconseguir-ho, els de Miquel Murgó haurien de guanyar els dos partits que resten, el Tàrrega perdre'ls i el Balaguer, com a mínim, perdre'n un.