Dijous, 4 de juliol de 2024
ESPORTS

El Futbol Sala Tremp goleja l'Alcoletge al Joncar (8-4)

Tot i el resultat, l'equip segueix a 11 punts de la salvació, després de la victòria de l'Amposta a la Pobla de Mafumet

Jordi Ubach 28 d'abril de 2015 a les 13:10

L'equip celebrant la victòria un cop acabat el partit. Foto: Sala Tremp

Victòria clara del LoPallars Televisió Tremp el passat divendres al pavelló del Joncar de Tremp davant l'Alcoletge per 8 gols a 4. L'equip pallarès, que després de molts partits va comptar amb 11 jugadors a les seves files, va jugar un gran partit i es va emportar els 3 punts després de dos mesos sense guanyar. Les coses es van complicar d'un bon inici, ja que després del gol inicial d'Arnau Erta, els del Segrià van marcar 3 gols consecutius (1-3). Erta, que va culminar una gran actuació, ho va arreglar ràpidament gràcies a 3 gols més, que posaven el marcador amb un 4-3 al descans.

La segona meitat va ser de domini trempolí, que amb tres minuts va sentenciar el matx amb el 8-3, gràcies als gols d'Hubert (28'), Hagi (29'), Sekou (31') i posteriorment el d'Ibai (38'). Nieto, a un minut pel final, va aconseguir el definitiu 8-4 en un final de partit molt travat i on l'àrbitre va amonestar molts jugadors per protestar decisions dubtoses.

Tot i la victòria, el Futbol Sala Tremp segueix penúltim amb 13 punts i a la mateixa distància de la salvació que la setmana passada (11 punts) després que l'Amposta, rival directe, guanyés al camp del cuer. La propera jornada l'equip juga al camp del segon classificat, el Linyola, i el dijous ho fa en partit aplaçat al camp de l'Alforja.