Divendres, 5 de juliol de 2024
ESPORTS

El CB Sort inicia contra el BAC Agramunt l'assalt a la Final Four

Sort acull la final a quatre de la categoria Territorial B de bàsquet | La final somniada, diumenge a les 11:30h

Redacció 1 de maig de 2015 a les 12:57

El CB Sort lluitarà aquest cap de setmana pel títol de la Territorial B de bàsquet. Foto: CB Sort


L’equip sènior masculí del Club Bàsquet Sort – Pallars Sobirà disputarà aquest cap de setmana a la seva pista la Final Four del Campionat Territorial B de Lleida. Demà dissabte, a les 18h, tindrà lloc la primera semifinal que enfrontarà l'equip pallarès amb el BAC Agramunt al poliesportiu Els Til·lers de Sort. L'equip vencedor disputarà la final el diumenge a les 11:30h contra el vencedor de l'altra semifinal, entre el Cappont B amb el CB Torà (dissabte, 19:30h).

El Sort té assegurat l'ascens a la categoria Territorial A a l'haver quedat primer classificat del seu grup. Arribar a la final a quatre valida aquesta fita aconseguida i és especialment important perquè és la primera vegada que se celebra a Sort. L'únic precedent és el de l'equip sènior femení de la temporada 2010-2011, que també va disputar una final a quatre a Sort, però que no van poder completar amb ascens de categoria per falta de pressupost.

El Club Bàsquet Sort - Pallars Sobirà es va constituir al maig de 2006 gràcies a la iniciativa d’un grup d’aficionats de Sort i de la comarca del Pallars Sobirà. Es tracta del primer club actiu d’aquest esport a nivell comarcal i en aquest sentit, la missió del club és generar un espai de participació, estímul i recuperació del bàsquet al Sobirà. D’aquesta manera es vol incentivar i dinamitzar aquesta activitat a tots els nivells per tal de créixer i poder comptar amb més equips en les diferents categories. 

El Club fa una crida als aficionats i als veïns i veïnes de Sort per donar suport a l'equip per assolir l'objectiu, que és el d'aconseguir el campionat Territorial B. Al Pallars, Tremp i La Pobla de Segur també compten amb un club de bàsquet. El CB Tremp és el club més veterà, ja que compta amb 30 anys d'activitat, 10 equips federats i el primer equip competint a Tercera Catalana.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació