Dimecres, 3 de juliol de 2024

La Universitat d'Estiu de la UdL ofereix enguany dos cursos a Tremp

La matrícula comença el 5 de maig, amb descomptes d'entre el 10 i el 30% fins al 19 de juny

ACN 3 de maig de 2015 a les 11:39

Retall del cartell guanyador de l'edició d'aquest 2015. Foto: Universitat de Lleida


Les xarxes socials, la indústria de l'oli d'oliva i la comunicació entre família i escola són algunes de les temàtiques dels 57 cursos d'estiu que ofereix del 29 de juny al 24 de juliol la Universitat d'Estiu de la Universitat de Lleida (UdL) en 10 municipis de les comarques lleidatanes, entre els quals es troba, un any més, la ciutat de Tremp. 

A Tremp es programen dos cursos; un sobre hidroelèctriques i paisatge que tindrà lloc del 9 al 12 de juliol al centre cívic Tarraquet i un sobre geologia i sòls que tindrà lloc del 25 al 28 de juny a la seu territorial de l'ICGC. El període de matrícula comença el dia 5 de maig i les persones que s'inscriguin fins al 19 de juny gaudiran de descomptes d'entre el 10 i el 30%.

També se'n faran, a banda de Tremp, a la Seu d'Urgell, Àger, Vielha, les Borges Blanques, Arbeca i Agramunt. Pel que fa a les temàtiques, l'oferta abasta molts àmbits com ara les noves tecnologies, art i humanitats, dret i economia, ensenyament i didàctica, llengua i literatura, medi ambient i salut. 

Tres dels cursos estan adreçats, prioritàriament, als alumnes inscrits a les Aules d'Extensió Universitària de la Gent Gran adscrites a la UdL. Es tracta de 'L'Univers Més Llunyà i Més Proper: Cosmologia i Paleontologia', a Tremp, i 'Medicina Hidrotermal i Passió per Bach. Una Aproximació Humana i Musical', a la Seu d'Urgell. Aquest darrer, a més, està inclòs en les activitats paral·leles del Festival de Música Antiga dels Pirineus.

Al 2014, la Universitat d'Estiu de la UdL va acollir gairebé 700 alumnes en un total de 37 cursos. Des dels seus inicis, l'any 1993, la xifra de matriculats supera els 10.700.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació