Divendres, 5 de juliol de 2024
ESPORTS

Campions!!

El CB Sort s'adjudica la Final Four de Territorial B superant el BAC Agramunt a les semifinals (66-60) i el Cappont B a la final (75-72) | L'equip aconsegueix plaça per jugar la temporada que ve a Territorial A

Jordi Ubach 4 de maig de 2015 a les 11:11

El Cappont B no va posar les coses gens fàcils a la final. Foto: Ajuntament de Sort


El Club Bàsquet Sort - Pallars Sobirà s'ha proclamat campió de la Territorial B després de guanyar la Final a quatre disputada aquest passat cap de setmana al pavelló d'Els Til·lers de Sort. Una Final Four que els pallaresos es van guanyar el dret a jugar-la a casa després de quedar primers a la fase regular.

Tot i la superioritat mostrada al llarg de la temporada, el Sort no ho ha tingut gens fàcil per assolir el campionat. A les semifinals, disputades el dissabte a la tarda, els pallaresos van haver de superar un intens BAC Agramunt, que va resistir fins el final en un partit igualat que va acabar amb un ajustat 66-60. El Sort es guanyava una plaça per la final de diumenge, que disputaria contra el Cappont B, vencedor de l'altra semifinal contra el CB Torà (76-57).

A la final, jugada diumenge, el Sort es va imposar en un altre partit ajustat, per només tres punts de diferència. L’entrega de l'afició de Sort, que pràcticament va omplir el pavelló, ha estat incondicional durant tota la final, com també a la semifinal contra l'Agramunt. 

Amb aquest títol el CB Sort es guanya el dret de jugar la temporada que ve a la Territorial A, categoria que aquesta temporada ha perdut el Pallars Digital Tremp B.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació