Divendres, 5 de juliol de 2024
ESPORTS

El Tremp s'emporta el duel de la zona baixa (1-3)

A la Tercera Catalana, el Rialp perd per la mínima al camp del líder (1-0) i el Pobla recupera sensacions a Tàrrega (2-4)

Jordi Ubach 4 de maig de 2015 a les 13:24

El Tremp va guanyar al camp de la Seu d'Urgell, en imatge d'arxiu. Foto: Ràdio Seu


El CF Tremp es va endur el duel de la zona baixa de la classificació al guanyar a domicili un inofensiu La Seu d'Urgell per 1 gol a 3. Els trempolins no van tenir cap problema per guanyar un partit davant un rival que encara no ha aconseguit cap victòria en el que va de competició. Tot i això, van ser els locals els que es van avançar, gràcies al gol de Sabarich al minut 49. Urrea de penal (54'), Barea (67') i Jonatan (89'), van capgirar el marcador fins l'1 a 3 final.

El Tremp segueix penúltim en zona de descens i amb la salvació molt complicada. Amb 24 punts, es troba a 12 de la salvació directa i a 11 de la promoció de descens, a només 4 jornades pel final de la temporada. Les opcions són molt escasses, però l'equip espera que els descensos dels equips catalans que juguen en categories superiors provoquin moviments que permetin la permanència de l'equip a Segona Catalana. La setmana que ve el Tremp rep el Guissona.

El Rialp perd l'oportunitat de posar-se líder (1-0) 

Ensopegada del FC Rialp al camp del líder Bellpuig per 1 gol a 0 en un partit molt disputat, que va permetre els locals ampliar l'avantatge sobre els pallaresos. Els locals, que van dominar el matx des de l’inici, van veure com el Rialp es quedava amb 9 després d’una doble expulsió al 65. El Bellpuig seguia amb el control però les ocasions no entraven, fins que Esteve va aconseguir el gol de la victòria amb un afortunat xut ja prop del final. Els locals encara van fallar un penal mentre el Rialp acabava trasbalsat i amb vuit jugadors.

El Rialp és ara segon, en zona de promoció d'ascens i a cinc punts del Bellpuig. La setmana que ve rep el Bellcairenc.

El Pobla recupera el camí de la victòria (2-4)

Victòria clara del Pobla després de set partits sense sumar els tres punts al camp de l’EF Tàrrega per 2 gols a 4. Els locals no van poder començar pitjor, rebent quatre gols abans de la mitja hora de joc. Malgrat que l’EF Tàrrega va treure les últimes forces per intentar empatar, els gols de Santiveri i Gallart sols van servir per maquillar el marcador.

El Pobla és 6è amb 50 punts i amb opcions encara matemàtiques d'aconseguir l'ascens. La setmana que ve l'equip rep el Guissona B.
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Segona Catalana, grup 5

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Tercera Catalana, grup 14

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació