Dimarts, 30 de juliol de 2024
ESPORTS

El Natural Optics Pallars perd a Tàrrega i diu adéu a l'ascens (67-60)

L'equip, que va arribar a guanyar de 10 punts al tercer quart (40-50), perd tota opció de pujar a Segona Catalana

Jordi Ubach 4 de maig de 2015 a les 17:09

El Tremp ho haurà d'intentar una temporada més si vol jugar a Segona. Foto: Jose Rodríguez

El Natural Optics Pallars Tremp va perdre dissabte tota opció a pujar de categoria després de perdre a la pista del CN Tàrrega per 7 punts de diferència (67-60). El partit va començar molt igualat i amb alternances en el marcador, tot i que va ser el Tremp el que va dominar el primer quart (14-17). El segon quart en canvi, va ser de domini local, i s'arribava al descans amb un resultat de 36-32.

A la represa, la defensa zonal del Tremp va ofegar el Tàrrega, i l'encert va començar arribar. Els pallaresos es van arribar a posar 40-50 al minut 9 del període. A l'últim quart, les expulsions d'Oriol i Jordi Ubach van desestabilitzar un equip que no va poder fer res davant un Tàrrega més experimentat.

Amb aquest resultat, el Tremp diu definitivament adéu a les opcions d'ascens a Segona Catalana, i acabarà quart passi el que passi en la darrera jornada de lliga, que el Tremp disputarà la setmana que ve al pavelló del Joncar davant l'AE Claret.