Dimecres, 24 de juliol de 2024
ESPORTS

Dos noves golejades enfonsen el Futbol Sala Tremp

El LoPallars Televisió Tremp cau a Linyola (11-4) i a l'Alforja (13-1) en el partit aplaçat de la jornada 19

Jordi Ubach 5 de maig de 2015 a les 13:42

El Tremp, en imatge d'arxiu, té gairebé impossible la salvació. Foto: Felip Bacardit


El LoPallars Televisió Tremp ha encaixat aquest darrer cap de setmana dos derrotes doloroses que el condemnen gairebé de manera definitiva al descens de categoria. El dissabte, en el partit corresponent a la jornada actual, l'equip va perdre al camp del segon classificat, el Linyola, per 11 gols a 4. Els locals van demostrar la seva superioritat davant un Tremp on va destacar Hubert, autor d'un hat-trick, i Hagi, amb un gol. 

En el segon partit, aplaçat des de la jornada 19, el Tremp va perdre a l'Alforja per un resultat de 13-1. Tot i que el Tremp va començar bé i gaudint d'alguna ocasió, els locals van sentenciar el matx ben entrada la segona part, amb un festival de gols. Hubert va marcar el gol de l'honor pels trempolins

Amb aquestes derrotes, el LoPallars Televisió Tremp segueix penúltim amb 13 punts i a 11 de la salvació. A falta de 5 jornades i tot i que matemàticament encara és possible, és molt improbable que l'equip salvi la categoria. La setmana que ve visita el Joncar el Botarell.
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Divisió d'Honor Catalana, grup 3

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació