Divendres, 5 de juliol de 2024
ESPORTS

L'Ajuntament de Sort rep l'equip de bàsquet, campió de Territorial B

El CB Sort s'ha guanyat la plaça per jugar l'any que ve a Territorial A

Redacció 9 de maig de 2015 a les 10:42

La plantilla del CB Sort va ser rebuda per l'Ajuntament de la localitat. Foto: Ajuntament de Sort


L'Ajuntament de Sort ha rebut aquesta setmana la plantilla del Club Bàsquet Sort en motiu del triomf de l'equip a la final a quatre de la categoria Territorial B de bàsquet, que li ha permès l'ascens a Territorial A. El consistori ha lliurat una placa i una carta per a cadascun dels integrants i col·laboradors de l'equip com a reconeixement per la temporada que han realitzat i també per tot l'esforç i dedicació que durant tots aquests anys han demostrat.

L’alcalde de Sort, Llàtzer Sibís, ha volgut remarcar la importància d’aquesta victòria i l’orgull que representa per al municipi comptar amb un equip tan unit com aquest. Florido Dolcet, regidor de promoció econòmica, turística i esportiva de l’Ajuntament de Sort, també ha volgut felicitar-los i encoratjar-los a seguir amb la tasca que amb tanta dedicació estan duent a terme.

Per últim, el president del Club, Antonio Sánchez, ha volgut agrair el suport que l’equip ha rebut, des de les institucions i altres establiments, al llarg de la temporada i també ha felicitat a l’equip i als seus incondicionals col·laboradors. El president del club, ha lliurat al consistori en nom del CB Sort una samarreta firmada per tot l'equip.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació