Divendres, 5 de juliol de 2024
ESPORTS

El Tremp no es dóna per vençut i supera el Guissona (3-2)

A la Tercera Catalana, el Rialp es manté a la segona posició (1-0) i el Pobla venç el Guissona B (3-2)

Jordi Ubach 11 de maig de 2015 a les 10:01

El Tremp, en imatge d'arxiu, va superar el Guissona al Pedrasanta. Foto: Sergi Vargas

Segona victòria consecutiva per un CF Tremp que esgota les opcions que li queden per aconseguir la salvació. L'equip va sortir des del minut 1 a pel partit, i de seguida es va posar per davant gràcies als gols d'Urrea (10') i Jonatan (17'). Un minut després, el Guissona retallava distàncies (2-1) però Vila, al 32', aconseguia el 3-1 pels trempolins, resultat amb el que s'arribaria al descans.

A la represa, un error en una cessió d'Urrea a Granados al minut 78 va propiciar el segon gol visitant per fer témer lo pitjor a l'afició local, però l'equip es va saber sobreposar per aconseguir tres punts que poden ser molt importants per aconseguir mantenir la categoria. El Tremp és 16è amb 27 punts i ha superat el Palau d'Anglesola a la classificació. La setmana que ve els del Jussà visiten el camp del Solsona.

El Rialp continua a la caça del líder (1-0) i el Pobla venç el Guissona B (3-2)

Un Rialp amb nombroses baixes va vèncer per la mínima un voluntariós Bellcairenc, que va buscar l'empat durant la segona meitat. Els locals van celebrar el gol de Moldovan, de tir creuat des de dins de l’àrea, amb gran gatzara a les grades. Cal destacar la gran actuació del porter Armada i de la defensa local per evitar l'empat visitant. El Rialp, que continua segon a la caça del líder Bellpuig, juga la setmana que ve al camp del Bellvís.

El Pobla va vèncer el Guissona B per 3 a 2 gràcies al gol de Tomàs als últims compassos del partit. Els locals, que es van avançar en els primers minuts, van veure com li remuntaven abans del descans amb dos gols al 37’. Però abans del descans, Molleví va obtenir l’empat i Tomàs va sentenciar ja a la segona part. El Pobla és 5è amb 53 punts. La setmana que ve es desplaça al camp del Solsona B.