ESPORTS

Final de temporada per oblidar del Natural Optics Pallars (47-63)

L'equip va perdre a casa de forma clara davant un AE Claret que va aconseguir la permanència al pavelló del Joncar

Jordi Ubach 11 de maig de 2015 a les 10:43

Els homes que entrena Miquel Murgó no van jugar un bon partit. Foto: Miquel Armengol

Final de temporada amarg del Natural Optics Pallars Tremp, que dissabte va caure a casa de manera clara davant un AE Claret que es jugava les seves opcions de permanència al Joncar de Tremp. Els trempolins van jugar un partit sense esma, sense esperit competitiu i amb res en joc. Això va propiciar que els de Valls, amb la salvació com a objectiu, marxessin en el marcador ja al primer quart. Al descans s'hi arribava amb un marcador que ho resumia tot: 21-43.

Al tercer quart els locals van reaccionar tímidament, però les ganes dels visitants per salvar la categoria van poder més i van mantenir les diferències inicials fins el resultat final de 47-63. Aquest ha estat l'últim partit de la temporada pels trempolins, una temporada que no s'ha pogut culminar amb l'ascens a Segona Catalana, l'objectiu principal de l'equip.