Dimecres, 3 de juliol de 2024
MUNICIPALS 2015

Pallars Digital organitza dos debats electorals a Tremp i Sort

Divendres 15 al cinema-teatre Els Til·lers de Sort i dilluns 18 a l'auditori de l'Epicentre de Tremp | El debat de Tremp es podrà seguir en directe a través d'Internet

Redacció 11 de maig de 2015 a les 18:16

El debat electoral de Tremp es podrà seguir en directe a través del diari. Foto: Aj. Tremp


Pallars Digital, amb el suport de Nació Digital, ha organitzat a Sort i Tremp dos debats electorals amb els candidats que es presenten per optar a l'alcaldia de totes dues poblacions. Així, les capitals del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà comptaran amb un debat electoral per primer cop en els últims anys, un acte públic on els veïns i veïnes de cadascun dels municipis podran conèixer de primera mà les propostes dels seus alcaldables. 

A Sort, l’acte tindrà lloc el divendres 15 de maig al cinema-teatre Els Til·lers, a partir de les 20:30h del vespre. El debat, moderat pel periodista Jordi Ubach, comptarà amb la participació dels cinc candidats a l'alcaldia: Llàtzer Sibís (CiU), Antonio de Padua Tomàs (Candidatura de Progrés), Lluís Juangran (ERC), Baldo Farré (CUP) i Raimon Monterde (Fem Municipi). En l’acte es parlaran temes com el sistema de recollida de residus o l’aposta pel piragüisme, entre d’altres. 
 

El debat de Sort tindrà lloc aquest proper divendres. Foto: Pallars Digital


El debat de Tremp tindrà lloc el dilluns 18 de maig a l'auditori de l’Epicentre (antic museu), a partir de les 20h del vespre. El periodista i politòleg trempolí Javi Muñoz moderarà l'acte, al qual hi assistiran els caps de llista de les quatre forces que enguany concorren als comicis: Víctor Orrit (Compromís per Tremp), Joan Ubach (CiU), Ana Cava (PP) i Maria Pilar Cases (ERC). El consorci sanitari, l'Acadèmia de Talarn o la instal·lació de gespa artificial al camp del Pedrasanta seran alguns dels temes que es tractaran durant el debat. 

Els dos actes tenen l'entrada lliure, tot i que l'assistència estarà limitada a l'aforament de les instal·lacions. Els ciutadans i ciutadanes de Tremp i Sort podran aportar les seves preguntes als candidats a través de Twitter, amb l’etiqueta #debatSort i #debatTremp. A més, el debat de Tremp serà enregistrat en vídeo i es podrà seguir en directe per streaming en aquest diari, sota la producció d'Anou.net.
 

El debat de Tremp se celebrarà el dilluns 18 de maig. Foto: Pallars Digital

 

Consulta els resultats electorals del 2011 a Tremp

Consulta els resultats electorals del 2011 a Sort

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació