Dimecres, 24 de juliol de 2024
ESPORTS

Dur revés del Futbol Sala Tremp davant el Botarell FC (3-9)

L'equip pallarès cau contra un rival directe i s'acomiada definitivament de la Divisió d'Honor

Jordi Ubach 12 de maig de 2015 a les 13:31

El Tremp, en imatge d'arxiu, va perdre de forma clara. Foto: Felip Bacardit

Nova derrota del Futbol Sala Tremp al pavelló del Joncar, en aquesta ocasió davant el Botarell FC, per 3 gols a 9. El que havia de ser un partit a priori igualat, ja va començar malament pels interessos locals amb un primer gol dels visitants que arribava de rebot als primers segons de joc. El primer temps va ser vistós i es va arribar al descans amb un 2-5 favorable al Botarell.

Els del Baix Camp, que estan immersos en la lluita per la permanència, van sortir a la segona part amb la intenció de sentenciar definitivament el partit davant un Tremp que va baixar el ritme i que no va estar massa encertat en defensa. Així, van anar arribant els gols fins el 3-9 final. Els golejadors trempolins van ser Hubert (2) i Arnau Erta.

El Tremp és 13è amb 13 punts, amb cap opció de mantenir la categoria en el primer any que competeix a Divisió d'Honor. La setmana que ve l'equip visita la pista del FS Tàrrega.