Divendres, 5 de juliol de 2024
ESPORTS

El Tremp cau golejat al camp d'un Solsona superior (4-1)

A la Tercera Catalana, el Rialp es deixa escapar la segona plaça (2-0) i el Pobla perd contra el Solsona B (4-0)

Jordi Ubach 18 de maig de 2015 a les 11:46

El Solsona es va mostrar superior al Tremp. Foto: Lluís Closa

El CF Tremp ha perdut aquesta jornada al camp del Solsona per un clar 4 a 1, un marcador que hagués pogut ser encara més ampli si els locals s'haguessin mostrat més encertats de cara a porteria. Es va avançar el Solsona de penal al minut 10, i al 26 ja manava per 2 gols a 0. Va retallar distàncies Moya al 31, un gol que es convertiria en un miratge, ja que els locals van sentenciar a la segona part amb dos gols més (4-1).

A falta de dos partits per finalitzar la competició, el Tremp és 16è amb 27 punts. A priori, el Tremp ja és equip de Tercera Catalana, però encara hi ha alguna opció de permanència, que dependrà del resultat dels equips catalans que juguen en categories superiors. La setmana que ve l'equip rep l'Agramunt.

El Rialp es complica l'ascens (2-0) i el Pobla llença la tovallola (4-0)

El Rialp va perdre al camp del Bellvís, 4t classificat, complicant-se així les opcions d'ascens a Segona Catalana a falta només de dos jornades. L'equip, amb baixes, es va veure superat per un Bellvís que es va mostrar més efeciu de cara a porteria. Els gols van arribar al minut 25 i al 43, de penal. El Rialp és ara 3r, empatat a 61 punts amb el 2n, que és el Ponts. La setmana que ve l'equip del Sobirà rep l'Arbeca.

El Solsona B va vèncer còmodament la Pobla (4-0) en un partit en el qual els locals van ser molt superiors i que va servir per confirmar que els poblatans jugaran un any més a Tercera Catalana. La sentència local va arribar al primer temps amb un 3-0 a favor. El Pobla baixa fins la 6a posició, amb 53 punts. La setmana que ve rep el Tornabous sense res en joc.