Dissabte, 6 de juliol de 2024

ERC Pallars Sobirà denuncia l'abandonament de l'estació de Tavascan

Reclama actuacions d'immediat i lamenta el mal estat de les instal·lacions quatre mesos després que l'estació patís una important allau

Redacció 22 de maig de 2015 a les 08:38

ERC lamenta l'estat de l'estació de Tavascan després de l'allau. Foto: ERC


La Federació d'Esquerra Republicana de Cataluna (ERC) al Pallars Sobirà ha denunciat l'estat de l'infraestructura de l'estació de muntanya de Tavascan, a les portes de les eleccions municipals i quatre mesos després que el complex patís una greu afectació en les seves instal·lacions a causa d’una allau descontrolada. Un cop passat aquest temps raonable, ERC lamenta la "inamobilitat" de l’ajuntament i de la direcció de l'estació.

En un comunicat emès als mitjans, la federació republicana veu "inadmissible" que es permeti, després de quatre mesos "tenir l'estació destrossada sense netejar, almenys, l'espai en qüestió". Per ERC "dóna una mala imatge envers el turisme de qualitat i sostenible pel qual apostem al Pallars", a més de considerar-ho "un atac directe a la conservació d’un espai natural".

Esquerra veu l'Ajuntament de Lladorre "incapaç de mantenir un projecte com l'estació de Tavascan", la que considera "una de les poques possibilitats de creixement econòmic que té el municipi". És per això que en demana que s'actuï "d’immediat" per tal de "continuar dinamitzant, promocionant i desestacionalitzant el turisme familiar, sostenible i de qualitat".

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació