Divendres, 5 de juliol de 2024
ESPORTS

Derrota a casa del Tremp davant l'Agramunt (0-2)

A la Tercera Catalana, el Rialp empata i se situa segon (2-2) i el Pobla venç el Tornabous (2-1)

Jordi Ubach 25 de maig de 2015 a les 17:50

El Tremp, en imatge d'arxiu, no va poder superar l'Agramunt. Foto: Lluís Closa

Nova derrota del CF Tremp a casa, en aquesta ocasió davant l'Agramunt, per 0 gols a 2, un resultat que sumat a la victòria del Palau d'Anglesoa, condemna el Tremp a la penúltima plaça. La primera meitat va ser igualada, tot i que cap dels dos equips va fer mèrits per marcar. No va ser fins al minut 67 quan els visitants es van avançar. Sentenciava l'Agramunt al 89, de penal, per fer pujar el definitiu 0-2 al marcador.

Amb aquest resultat, el Tremp és 17è amb 27 punts, a dos del Palau d'Anglesola. Si l'equip vol optar a alguna possibilitat de permanència a la categoria, la setmana que ve ha de vèncer el Borges a casa en l'última jornada de lliga i esperar la derrota del Palau, que juga a Alcarràs.

El Rialp, segon (2-2) i victòria del Pobla (2-1)

El Rialp s'ha situat segon després d'empatar a 2 a casa davant l'Arbeca, aprofitant d'aquesta manera l'entrepussada del seu rival directe, el Ponts, que va perdre a casa de manera sorprenent contra el Guissona B per 1 gol a 2. Els pallaresos van aconseguir el gol de l'empat a l'últim minut de partit (93'), un punt que pot ser molt valuós.

El Pobla, per la seva banda, va vèncer el Tornabous a casa per 2 gols a 1 en un matx molt igualat i que es va resoldre a deu minuts pel final. El Pobla és 5è amb 56 punts i la setmana que ve juga l'últim partit a Torà sense cap opció. El Rialp, en canvi, és segon i s'ho juga tot al camp de La Fuliola.