Dimarts, 23 de juliol de 2024

Pallars Digital celebra el segon aniversari amb una festa el 6 de juny

El grup de fusió Trast posarà la música en una vetllada que començarà amb la final de la Champions League | Durant la festa també es sortejarà una samarreta oficial del Barça signada per Andrés Iniesta

Jordi Ubach 29 de maig de 2015 a les 09:57

Oques Grasses va portar el deliri en la festa del primer aniversari. Foto: Jordi Peró


El passat dimecres 27 de maig, Pallars Digital, va complir el segon aniversari de la seva posada en funcionament. Per celebrar-ho amb els nostres lectors i seguint la bona experiència viscuda l'any passat, hem organitzat una festa pel 6 de juny a L'Era d'en Balust de Salàs de Pallars, amb el patrocini de Nació Digital i Cervesa CTretze. Com l'any passat, serà oberta a tothom, amb entrada gratuïta, i comptarà amb les actuacions dels barcelonins Trast -finalistes al grup revelació premis Enderrock 2015- i fi de festa amb Punxadiscos.

La festa començarà a les 20:45h amb la transmissió en directe i amb pantalla gegant de la final de la Champions League que enfronta el Barça amb la Juventus. Al finalitzar el partit se sortejarà una samarreta oficial del FC Barcelona, signada i dedicada especialment per a l'ocasió per Andrés Iniesta. Per participar al sorteig, es podran comprar les tires la mateixa nit de la festa. Qui ho desitgi també podrà sopar al mateix recinte.

Sobre les 00:30h està prevista l'actuació del grup Trast, que presentaran el seu primer treball 'Diari de matinada', un disc que està en descàrrega directa a la seva pàgina web. Per acabar, comptarem amb l'actuació d'un Punxadiscos de la terra, amb música de tot tipus per seguir ballant fins ben entrada la matinada.

Un grup jove i amb un directe molt festiu

Trast és un grup de fusió, de caràcter festiu, de la comarca del Baix Llobregat. El seu primer llarga durada –gravat després de l'EP autoeditat 'Amunt!', 2012– és 'Diari de matinada', un treball que ha tingut la complicitat de grups afins com La Pegatina, La Raíz, Strombers o Bongo Botrako.
 

Trast posarà la música en aquest segon aniversari. Foto: Trast


Enguany, han estat finalistes als Premis Enderrock, en les categories d'Artista Revelació i Millor lletra de cançó en català per 'Sol i Lluna', confirmant el seu prometedor debut i confirmant el disc 'Diari de matinada' com una de les sorpreses de l'any dins el panorama musical català. Escolta el disc a Spotify.

El cartell de la festa. Foto: Xurx Dessign


La festa del segon aniversari de Pallars Digital no hagués estat possible sense la confiança de tots i cadascun dels nostres lectors i lectores durant aquests dos anys, sense els nostres anunciants, ni sense la col·laboració de diferents establiments i comerços que han volgut recolzar la iniciativa.

Aquests són la cervesa CTretze Pirineus, L'Era d'en Balust, Cafè Lambretto, l'Alberg la Solana, l'Ajuntament de Salàs de Pallars, l'Impremta Tarragona, BBVA, el restaurant La Canonja, l'Hostal-restaurant Buenos Aires, Xurx Design i CP5.

 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació