Dilluns, 22 de juliol de 2024

El mensual gratuït «La Borrufa», premiat per la federació d'editors

Ha estat reconegut pel seu "treball pedagògic, de cohesió social i de recuperació històrica"

ACN 29 de maig de 2015 a les 12:00

Fotografia de família dels guanyadors. Foto: ACN


La Borrufa, la publicació mensual gratuïta que s'edita als Pallars, l'Alta Ribagorça, la Vall d'Aran i l'Alt Urgell, ha estat guardonada aquest dimecres als Premis de la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, en el transcurs de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català 2015.

En concret, La Borrufa, que s'edita en català, aranès i pallarès des del 1998, ha estat reconeguda com a millor publicació de premsa gratuïta pel "treball pedagògic, de cohesió social i de recuperació històrica". Altres mitjans reconeguts han estat el penedesenc '3 de vuit', el digital 'delCamp.cat', la revista valenciana 'Saó', l'empresa 'Tot Media', les revistes 'Girones', 'Fosbury' i 'Sió' d'Agramunt i la Ribera de Sió i 'elnúvol.com'. 

El president de la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, Lluís Gendrau, ha destacat que la premsa de proximitat i especialitzada són els mitjans catalans "per sortir de la crisi i afrontar nous reptes". "No és una espècie en vies d'extinció sinó que és una espècie competitiva", ha afegit Gendrau. 

Pel president de l'entitat, "som estructures d'estat i un país sense aquestes publicacions i sense una premsa de proximitat no existiria". Gendrau també ha deixat clar que aquest tipus de premsa és "molt potent" i de "gran qualitat" i que els seus continguts poden ser "tant o més importants"que els de la premsa a nivell nacional.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació