Divendres, 5 de juliol de 2024
ESPORTS

El Tremp consuma el descens a Tercera Catalana (2-3)

A la Tercera Catalana, el Rialp jugarà la promoció d'ascens després de golejar La Fuliola (0-6) | Un Pobla sense res en joc perd a Torà (2-1)

Jordi Ubach 1 de juny de 2015 a les 10:58

El CF Tremp torna a Tercera Catalana després de cinc temporades. Foto: Jordi Ubach


El CF Tremp jugarà la temporada que ve a Tercera Catalana. L'equip trempolí ha consumat aquest cap de setmana el descens després de 5 anys competint a Segona Catalana. Els descensos dels equips lleidatans de Primera Catalana (Tàrrega, EFAC Almacelles i Mollerussa), van condemnar el Tremp a acomiadar-se de Segona abans de disputar el partit contra el Borges (2-3). Acompanyen al Tremp en el descens l'Angulària, el Palau d'Anglesola, l'Alcarràs i la Seu d'Urgell.

Els trempolins van jugar amb un equip ple de juvenils que van plantar cara a un Borges que tampoc es jugava res, però no van poder culminar la remuntada després de dos errors arbitrals. Es van avançar els visitants amb dos gols als minuts 20' i 25', però el pitxitxi del Tremp Jonatan va empatar el matx amb només dos minuts (29' i 31'). A la represa, el Borges va anotar el definitiu 2-3 al marcador per endur-se els tres punts. El Tremp ha acabat la competició penúltim, amb 27 punts. Ha guanyat 7 partits, n'ha empatat 6 i n'ha perdut 21. Tot i començar bé la temporada, l'equip va perdre gas i de seguida va ocupar les darreres places de la lliga, que ja no ha deixat fins el final. 

Un cop consumat el descens, el president del Club Futbol Tremp, Josep Maria Farré, ha lamentat la pèrdua de la categoria però s'ha mostrat optimista. "Hem de recuperar la categoria el més aviat possible, i ho farem comptant amb la majoria de la plantilla actual", que ja hauria mostrat la seva voluntat de seguir la temporada que ve, segons Farré.

El president ha explicat que aquesta temporada el club ha apostat "per gent jove, de la casa, sense experiència a la categoria, però volem comptar amb la gent del poble en aquest nou projecte i ho assumim". En aquest sentit, els dos jugadors més veterans de l'equip, Robert Granados i Lluís Urrea, ja han mostrat la seva voluntat de seguir una temporada a la plantilla per tal de recolzar aquest nou projecte i donar-li continuïtat.

El Rialp no falla al camp del cuer i jugarà la fase d'ascens (0-6)

El Rialp va aconseguir ahir una fita històrica després de guanyar a La Fuliola per 0 gols a 6 i acabar la lliga en segona posició, plaça que dóna la possibilitat de pujar a Segona Catalana. Per a fer-ho, l'equip haurà de superar el Torrefarrera en la fase d'ascens, que comença el proper cap de setmana.

Els del Sobirà van encarar el matx de seguida, gràcies al bon joc exhibit i al recolzament d'una vintena d'aficionats desplaçats des de Rialp, que no es van cansar d'animar durant tot el partit. Els locals van dominar l'esfèric i van fer patir el rival, però sense punteria i cedint espais darrere que va aprofitar el Rialp per sentenciar a la contra.
 

El Rialp va celebrar la promoció amb els aficionats desplaçats. Foto: Gerard Sabarich


Al finalitzar el matx afició, jugadors i directiva van celebrar la segona plaça al mig del camp. Ara toca confirmar-ho a partir de la setmana que ve guanyant el Torrefarrera.

El Pobla cau a Torà (2-1)

El CF Pobla, sense res en joc, va perdre a Torà per 2 gols a 1. Es van avançar els pallaresos gràcies a un gol d'Albert Roset al minut 31, però els locals van capgirar el marcador per endur-se el triomf. El Pobla ha acabat la temporada 6è amb 56 punts i jugarà un any més a Tercera Catalana.
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Segona Catalana, grup 5

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Tercera Catalana, grup 14

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació