Derrota clara del Futbol Sala Tremp contra el líder Lleida (3-11)

Els trempolins no van poder frenar un equip en estat de gràcia

Jordi Ubach 2 de juny de 2015 a les 12:34

El Futsal Lleida ja és equip de Tercera Divisió. Foto: Futsal Lleida

El Futbol Sala Tremp va perdre dissabte al pavelló del Joncar contra el líder Futsal Lleida per un clar 3 a 11. El matx va començar com estava previst, amb un Tremp tancat i dominat per un rival superior. Al minut 3 va arribar el primer gol visitant, que s'avançaria fins el 0-4. Arnau Erta va retallar distàncies però el Lleida aconseguiria el 5è abans d'arribar al descans (1-5).

A la represa, el partit va seguir el mateix guió que a la primera part. El Lleida dominava i anava ampliant la diferència davant un Tremp que tot i ja estar descendit, no va parar de lluitar en tot el matx. Hagi i Hubert van marcar els altres dos gols pallaresos del partit, que va acabar amb un clar 3-11.

El LoPallars TV Tremp és 13è amb 13 punts, amb cap opció de mantenir la categoria en el primer any que competeix a Divisió d'Honor. La setmana que ve l'equip juga el darrer partit a la competició, al camp del cuer, el Pobla de Mafumet, que encara no ha sumat cap punt.