Dimecres, 3 de juliol de 2024

Sant Serni es queda sense festa major al desaparèixer el pressupost

Un dels tres titulars del compte de la comissió de festes es va adonar de la desaparició d'uns 2.000 euros pocs dies abans de la festa

Redacció 4 de juny de 2015 a les 13:15

Imatge sud del poble de Sant Serni, al municipi de Gavet de la Conca. Foto: Gustau Erill


Sant Serni, nucli agregat del municipi de Gavet de la Conca, s'ha quedat enguany sense festa major, prevista pel cap de setmana passat. La culpa, la desaparició d'uns 2.000 euros del compte corrent de la comissió de festes del poble, descoberta pocs dies abans de la festa per una de les tres persones que hi tenen accés. Són tres els titulars del compte, així que se sospita d'algun d'ells.

Segons informa el diari Segre, aquests diners estaven destinats a la festa i s'havien anat acumulant al llarg de l'any amb diferents esdeveniments organitzats per la mateixa comissió de festes. Davant aquest cas, la comissió de festes va organitzar diumenge una reunió amb els veïns per explicar els fets.

Segons fonts coneixedores del cas, s'espera que la persona o persones que s'hagin emportat els diners els tornin en els pròxims dies per poder resoldre el cas de forma amistosa.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació