Dimecres, 3 de juliol de 2024

El Barça i Trast engresquen la festa del segon aniversari de Pallars Digital

La cinquena Champions blaugrana i el ritme festiu del grup del Baix Llobregat van fer vibrar el nombrós públic assistent a L'Era d'en Balust de Salàs de Pallars

Jordi Ubach 8 de juny de 2015 a les 10:13

Els Trast van fer vibrar els assistents d'una festa multitudinària. Foto: Jordi Peró


La festa del segon aniversari de Pallars Digital es va saldar el passat dissabte amb un èxit rotund en una vetllada agradable i on el temps va acompanyar. Des de quarts de nou, amb el xiulet inicial de la final de la Champions League entre el FC Barcelona i la Juventus de Torí, i fins les 5h de la matinada, més de 400 persones es van acostar fins L'Era d'en Balust de Salàs de Pallars per celebrar els dos anys del diari de les comarques pallareses, que va comptar amb el patrocini de Nació Digital i Cervesa CTretze.

Sobre les 00:30h va començar l'actuació de la nit, la del grup Trast, que van presentar per primer cop al Pallars el seu disc de llarga durada, 'Diari de matinada', un treball que ha tingut la complicitat de grups afins com La Pegatina, La Raíz, Strombers o Bongo Botrako. Trast és un grup de fusió, de caràcter festiu, de la comarca del Baix Llobregat i ho va demostrar durant la seva actuació a Salàs de Pallars, fent vibrar els assistents, engrescats prèviament pel triomf blaugrana.

La festa va continuar fins els 5h de la matinada amb una sessió de música a càrrec del punxadiscs pallarès Jaume Gelonch. Abans, però, es va sortejar la samarreta oficial del Futbol Club Barcelona signada i dedicada per l'ocasió pel nou capità blaugrana, Andrés Iniesta. Josep Martínez, de la Pobla de Segur, va ser l'afortunat en endur-se el preuat trofeu. 
 

L'Era d'en Balust es va omplir per veure la final de la Champions. Foto: Jordi Ubach


La celebració del segon aniversari de Pallars Digital va confirmar les bones vibracions viscudes durant la festa de l'any passat, i es consolida com una festivitat anual que també serveix per encetar l'estiu pallarès. Des del diari volem agrair l'assistència a tots els que us vau acostar fins l'Era per participar d'una vetllada, novament, tan multitudinària, i molt especialment als nostres lectors, anunciants, col·laboradors i patrocinadors que donen sentit a l'existència del diari. 

Aquesta festa ha estat possible gràcies a la col·laboració de Nació Digital, cervesa CTretze Pirineus, L'Era d'en Balust, Cafè Lambretto, l'Alberg la Solana, l'Ajuntament de Salàs de Pallars, l'Impremta Tarragona, BBVA, el restaurant La Canonja, l'Hostal-restaurant Buenos Aires, Xurx Design i CP5.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació